Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw wanden en plafond stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw wanden en plafond stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw wanden en plafond stucen

Nieuw Bouw Beton Cire Wand

Ik heb 1 lange wand in de woonkamer, deze wil ik laten afwerken met beton cire. Het gaat om een wand van 7,72 M2. De wanden zijn nieuwbouw.

115 m2 renovlies behang wanden en plafond

We willen graag in onze nieuwbouw woning de wanden (behang klaar en ongeveer 115m2) laten behangen met renovlies behang. Het plafond (ongeveer 65m2) willen we ook met renovlies behang.

Stucen nieuwbouw woning

Begin december wordt ons huisje opgeleverd. Het is pre-fab met fermacell wanden en plafonds. Of er rechtstreeks gestuct kan worden weten we ook niet exact. We zijn dus niet alleen geïnteresseerd in een prijs maar ook inzicht in het proces dat doorlopen moet worden. Het gaat om 150 m2 wanden en 5 m2 plafond.

Nieuwbouw appartement stucen

Wij huren een nieuwbouw appartement, wordt behandelaar opgeleverd. Wij willen alles gestuct en geverfd hebben, mat wit. Het gaat om 80 m2 wanden.

Nieuwbouw stucen

We hebben een nieuwbouw gekocht en de wanden worden behangklaar opgeleverd. Het aantal m2 is ca. 240. Eventueel kan de plattegrond van de eerste verdieping nog worden opgestuurd.

Betoncire in nieuwbouw badkamer in 2021

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Didam. De woning zal naar verwachting oktober 2021 klaar zijn. We willen graag alvast advies van een Stukadoor over Betoncire in de nieuwe badkamer. De Badkamer zal circa 30 a 35 m2 aan te behandelen oppervlakte hebben. (zie bijlage plattegrond en voorbeeldfoto's) De woning wordt behangklaar opgeleverd dus strakke gladde wanden.

Beton cire toiletten (nieuwbouw)

We willen graag de wanden in onze 2 aparte wc ruimtes gestuukt hebben met beton cire. De vloer en het plafond zijn al geheel klaar (tegels en spackwerk) ook het toilet is al gemonteerd. Deze dus graag afplakken. Het gaat om ongeveer 15m2 aan wanden en 5m2 aan vloeren.

Wanden nieuwbouw voorzien van renovliesbehang

Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht. De muren worden behangklaar opgeleverd. Ik wil graag deze laten behangen met renovlies. Het betreft ongeveer 75 m2 en het appartement bevindt zich op de begane grond.

Nieuwbouw appartement stucen in Zwolle.

Wanden stucen glad, geschikt om te sauzen. 225 m2 Gaarne offerte incl. BTW

Nieuwbouwwoning stucwerk

Nieuwbouwhuis wordt eind september opgeleverd, te beginnen rond 15 oktober. Behangklaar opgeleverd. Muren worden vrij strak opgeleverd. Glad stucwerk, latex afspuiten of schilderen. wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar

Partners

Partners van Casius