Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2

Plafonds appartement stucen

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht, opgeleverd in 2014. Graag willen wij het plafond laten stucen en een plafondplintplaat laten zetten plafond. Het betreft 85 m2 aan plafonds met een werkhoogte van 261 cm. Alle wanden staan recht.

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.

Spuitspatchtel aanbrengen op trapopgang en wanden / plafonds

Na nieuwbouw 3 jaar terug nog niets aangebracht op de muur en plafond trapopgang

Nieuwbouw woning plafond stucen woonkamer

Nieuwbouw woning, graag offerte voor plafond woonkamer en toilet en afwerken van een deuropening waar een stalen kozijn in heeft gezeten. Na 8 juli. plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden (170 m2) en plafond (120 m2) van mijn nieuwbouwwoning willen stuken met glad pleisterwerk. De huidige ondergrond is beton. 120 m2 vloer moet worden afgeplakt.

Nieuwbouwwoning stucen

Betreft de begane grond en 1e verdieping van een (nieuwbouw) gezinswoning. Ik wil de wanden (200 m2) en het plafond (100 m2) laten stucen en ik zou graag willen weten wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Stuken bovenverdieping nieuwbouw

Wij willen graag onze bovenverdieping in ons nieuwbouwhuis laten stuken. We verwachten dat we er eind augustus in kunnen. De bovenverdieping bestaat uit behangklare wanden, een schuin houten dak (lauan) en een gipsplafond. Graag zouden we alles strak wit afgewerkt hebben. wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en willen de muren en plafonds laten behandelen. Het opgegeven aantal meters is een schatting van een leek. Berging 3 wordt een badkamer dus daar moet alleen het plafond worden gestuct. Ook in dr wc en badkamer beneden alleen de plafonds. De plafonds worden met spuitpleister opgeleverd en alle wanden behang klaar.

Nieuwbouw woning verf spuitwerk

Onze nieuwe woning wordt binnenkort opgeleverd. Beneden verdieping is volledig gestuct, zowel wanden als plafond. Graag willen we wanden + plafond laten verven. Plafond wit, muur lichte kleur en 1 wand een wat donkerdere kleur. Verven is het eerste dat gaat gebeuren in de woning, dus vloeren hoeven niet worden afgeplakt.

Nieuwbouw stucen

Het gaat om de Begane Grond waar circa 100 m2 aan wand en circa 50-60 m2 aan plafond gestuct moet worden. De wanden zijn momenteel al van glad beton dus een stuc-laag van 4 mm. glad pleisterwerk zal waarschijnlijk al voldoende zijn. Het plafond bestaat momenteel uit oud spackspuitwerk wat wij ook in glad pleisterwerk uitgevoerd willen hebben.

Partners

Partners van Casius