Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw gevel isoleren en stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw gevel isoleren en stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw gevel isoleren en stucen

Nieuwbouw gevel isoleren en stucen

Wij bouwen een nieuwbouw tussenwoning. Wij willen de gevel isoleren en stucen. De oppervlakte van de voor- en achtergevel = 75m², daar moet een isolatiedikte van +/- 5 cm. De zijgevel zijn ongeveer 40 m ² met hogere isolatiedikte (hoogst mogelijk). Daarna moet alles glad gestuct worden met glad pleisterwerk + afspuiten latex De voor en achterzijde zijn van de grond tot aan de gevel 9,5 meter hoog. Een steiger staat er mogelijk al.

Buitengevel van stucwerk voorzien

Wij starten met nieuwbouw te bouwen in Duitsland, 15 minuten van de grens verwijderd, in november en willen graag de buitengevel in een witte fijne stucwerk hebben. De gevel wordt uit geïsoleerde poroton t8 stenen gemetseld waar het stucwerk dan op moet komen. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel nieuwbouwwoning stucen

Het gaat om stucwerk van de gevel(s) van een nieuwbouw woning. Buiten stucwerk. Oppervlak: 200 m2 Huidige ondergrond: niet bekend Gewenste afwerking: stucwerk aanbrengen op de gevel. Aanvang: over ongeveer een maand.