Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtjes stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtjes stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtjes stuken

Zolderwanden stuken

We hebben wanden van gipsplaten laten plaatsen voor de zolderindeling. De materialen hierbij zijn anders dan die van de steunmuur uit de bouw. In de bijlage vind je een foto van de voorzijde. De achterzijde zou dan ook nog moeten, maar is wellicht qua oppervlakte iets minder. Schuin dak, dus we ramen het op rond de 30 m2. We denken dat stuken de mooiste en beste oplossing is voor deze nieuw geplaatste muurtjes. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken van de woonkamer

Ik wil graag een bakstenen muur glad laten stucen, de muur is 4.80 meter lang en 2.60 meter hoog. Daarnaast ga ik een aantal muurtjes uit de woonkamer laten slopen, dus de littekens in het plafond moeten ook netjes afgewerkt worden. Dus ik gok dat het plafond dan ook gestuukt moet worden. De woonkamer is 26 m2. Graag in de week van 16 juli aanvangen. Graag nog advies over wat er wel en niet gestuukt moet worden. Het liefst via de mail benaderen.

Muurtjes stuken

Het betreft tweemaal een muur, 1 voor het vergroten van badkamer en 1 voor het splitsen van een grote kamer. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonlook aanbrengen op openhaard plateau

We willen het plateau en de houtenrand laten voorzien van betonlook en de gemetselde muurtjes vlak laten stuken. Het plateau is 4 meter bij 1 meter. Graag jullie offerte. Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Schuin dak en wat muurtjes op zolder stuken

Het betreft het stuken met spackspuiten als afwerking. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden van de keuken stuken

3 muurtjes stuken in de keuken ca. 20 m2

Stucen van een nieuwe woning

Ik wil een aantal plafonds met betonnaden en een paar muurtjes, 1 nieuw te plaatsen en 1 waar een wandje tegen aanzat, laten stuken. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 110

Stucwerk in Gronau

We zoeken met spoed een stukadoor voor het glad stuken van 2 muurtjes in de badkamers. Er zitten wat gaten in de wanden na het verleggen van het leidingwerk. En ander stucwerk voor diverse ruimtes; woonkamer, keuken en slaapkamers. De wanden met een fijne korrel spachtelputzen. Op het plafond spackspuit of geheel glad stucwerk zetten, het moet weer wit worden. Het moet binnen 14 dagen uitgevoerd zijn.

Diverse wanden van renovatiewoning stucen

Wij hebben een rijtjeswoning gekocht waarbij er een aantal muurtjes gestuukt moeten worden. Keuken 19 m2, 2 muren die goed haaks gestuukt moeten worden ivm keuken, deur wordt dichtgemaakt en schouw verwijderd. Woonkamer 16 m2, hier staat een hoekschouw op 2 muren die verwijderd word sausklaar. Badkamer 19 m2, tegelklaar stuken. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer, badkamer en toilet stucen

Glad stucen woonkamer, muur badkamer en 2 muurtjes WC. De ondergrond van het huidige stucwerk in de woonkamer is granol boomschorseffect en dit willen wij glad laten stuken. In het toilet halen wij de tegels eruit en dan moet dit worden glad gestuct. In de badkamer zou het over het tegelwerk heen kunnen maar weet niet of dit mogelijk is. Zo niet dan halen wij de tegels eruit.