Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje in de gang stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje in de gang stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje in de gang stucen

nieuwbouw huur woning

Fixeren met Sigmafix en 2x sausen met afneembare Sigma perfect , 1x sausen met latex sigma perfect , rollen met lakroller om zo min mogelijk structuur te krijgen Na eerste keer keer sausen nakijken op deukjes en scheurtjes en repareren met met vulmiddel. Openstaande naden afkitten met overschilderbare acrylaatkit, wanden 2de keer sausen met sigma perfect in lichte kleur . Woonkamer heeft een glaswand van 9 meter. 2 kleine slaapkamers Het gaat om een totaaloppervlakte is ongeveer 100m2. Het gaat om 1 wand van 9 meter x 2.60 en een klein stukje wand 5 x 2.60 een muur van 3 x 2.60, 2.10 x 2.60 een muurtje van 1.97 x 2.60 een muur uit de slaapkamer 3.10 x 2.60 en een stukje muur van 1 x 2.60 nog een 1.18 x 2.60 nog een stuur van 1.18 x 2.60 nog een stuk muur van 3.13 x 2.60 De gang 10 x 2.60 Ook advies of dit eerst met renovlies, of het bovenstaande advies.

Muurtje in de gang stucen

Wij hebben lekkage bij het toilet gehad en hierdoor moet het muurtje (5 m2) aan de buitenkant van toilet (in de gang) opnieuw gestuct worden. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Woning stuken

Wij hebben een bestaande woning met grotendeels granolium op de wanden. Deze willen we strak gestuukt hebben. In de beneden gang naast de voordeur is 1 muur van ongeveer 7 m2 voorzien van sierstrips van dunne tegeltjes. Deze willen wij zelf eruit slopen. Na slopen van het muurtje, deze weer netjes strak maken. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk

Muurtje stuken in de gang

Ik heb in de gang van mijn woning een stukje muur van 4 m² waar het tegelwerk af is gehaald. De gemetselde ondergrond wil ik nu laten glad stuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Plafond herstellen na waterschade

Ik wil graag 2 offertes ontvangen voor stukadoorswerk. Ik ontvang graag 1 offerte voor de verzekering voor het opnieuw stuken van 20 m² plafond in mijn gang en trapgat in verband met waterschade. Er moet glad stucwerk en daarna latex spuitwerk op. De vloeren moeten hierbij afgeplakt worden. Verder heb ik nog een muurtje van 6 m² in de gang dat even glad gesmeerd moet worden, zodat ik het later kan behangen. Daarvoor ontvang ik graag een aparte offerte.

Spachtelputz op muren aanbrengen

Het gaat om 1 lange muur in de huiskamer, een halve muur in de huiskamer en een muurtje in de gang. De spachtelputz die er nu op zit is aan de onderkant van de muren afgebrokkeld. Het gaat denken wij om 15 a 20 m2 meter oppervlakte. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Spackspuitwerk in de keuken aanbrengen

Graag wil ik rondom mijn nieuwe keuken het spackspuitwerk/spachtelpoets opnieuw laten aanbrengen. Het spackspuitwerk wat nu op de muren zit, is namelijk beschadigd door het plaatsen van de nieuwe keuken. Optioneel overweeg ik ook een muurtje in de gang opnieuw te laten doen. Het werk in de keuken betreft ongeveer 15 m2.

Stucwerk in een nieuwbouwhuis

Wij krijgen rondom 26 oktober ons nieuwbouwhuis. Wij zouden de woonkamer/ keuken met spachtelputz willen tevens ook nog twee muren in onze slaapkamer, de gang incl 2 trapgaten en hal op de eerste. Globaal onze vierkante meters: Woonkamer en keuken: - Muur in kleur (spagtelputz) 13m2 - Muren in wit (wellicht met klein tintje erin) 42m2 Gang, hal, trapgaten: - in wit (wellicht met klein tintje erin) 10m2 - Muurtje bij binnenkomst in kleur (dit wordt een andere kleur dan de woonkamer) 4m2 - De trapgaten en hal op de eerste zijn voor ons niet meetbaar. Wellicht weten jullie wat de standaard afmetingen zijn? Slaapkamer: - Wit (met wellicht klein tintje) 16m2 Wij horen graag van u Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Muurtje stuken

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van tegels en opnieuw stuken van een muurtje in de gang van ca. 2 m2 in Utrecht Wittevrouwen. U kunt mij telefonisch bereiken na 18 uur of per mail.

Gat in muur repareren

In de gang in het trappengat zit een gat in de muur, het gat is ongeveer 15 cm breed en 7 cm hoog. Dit gat is er gemaakt i.v.m. een andere reparatie. Dit gat moet echter worden gedicht en vervolgens zal de muur moeten worden bewerkt zodat het nauwelijks zichtbaar meer is d.m.v. stukwerk en bewerking, de muur is nl. niet vlak. De muur zelf is ongeveer 2 bij 3 meter. Het is in een trappengat. Ander klein muurtje ook stuken zodat het gelijk is.