Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Klein stukje metselwerk glad en schilderklaar stuken

Bij het weghalen van een schouw zijn er bakstenen zichtbaar geworden. Wij willen een stuk van de bakstenen muur weer dicht en glad maken, zodat we het weer kunnen schilderen. Kunt u de vloer afdekken, er ligt net nieuw laminaat. Wie zou ons bij dit klusje kunnen helpen? Alvast heel veel dank. Er kan een foto van gestuurd worden. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Pleisterwerk plafond bijwerken

Wij zijn bezig ons huis te verkopen en nu is er een stukje pleisterwerk van het plafond boven de trap gevallen van ongeveer 5 cm2. Ook loopt er een scheur van ongeveer 60 cm. Van dit plekje naar de muur. E.E.A. zou bijgewerkt moeten worden. Ik weet niet of dergelijke kleine karweitjes doet, misschien kunt u het mij laten weten. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur en stukje plafond stucen

Er is een raam geplaatst en aan de zijkanten moet er even gestukt worden. Ook moet er een stuk plafond gestukt worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning uit 1940 stucen

Achterhuisje met lage dakgoten, alleen zijmuur en achtergevel reep (boven serre), klein stukje achter muur. Ik wil een prijs van het materiaal en per vierkante meter. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Waterschade herstellen

N.a.v. waterschade op de 3e verdieping van een wasmachine, is er op de 2e verdieping waterschade. Op de muur is een lelijke plek en een stukje van het plafond. Het gaat om het wegsteken van de lelijke plek en het herstellen van de spachtelputz muur en ook het plafond. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Schuurwerk op keuken plafond

Wij zijn de woning aan het opknappen. Keuken is geplaats en nieuwe gipsplaten tegen plafond, plm 12m2 + klein stukje koof en muur (max 2m2). Graag deze gestuct zodat het kan worden gewit. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Meubel/ombouw en stukje muur glad stuken

Wij willen binnenkort een meubel/voorzetwand laten maken voor de TV, TV kast en elektrische open haard. Het meubel wordt waarschijnlijk gemaakt van MDF (tenzij u iets anders adviseert). De achterwand waartegen het meubel komt te staan is van beton. Wij willen het hele meubel graag glad laten stuken en ook het stukje achterwand met een klein stukje links en rechts van het meubel. Het meubel is 40 cm diep en de diepte van de TV-nis is 10 cm. Het gaat om in totaal ongeveer 6 m². We kunnen u een tekening mailen. We ontvangen graag u offerte.

Muren glad maken

Wij horen in onze woning een muur die wij hebben behangen dit was over het Granol (boomschors structuur) heen. Helaas komt het behang weer naar bende vanwege dit granol op de muur. Wij zouden dan graag de muren glad willen hebben om opnieuw te kunnen behangen. Het gaat om een klein stukje bij het raam een vlakke muur achter de bank en een muur naast de trap die omhoog loopt. Gelieven horen wij of dit mogelijk is. Zie ook de bijgevoegde foto van de stuctuur die nu op de muur zit. Wanden: 30 m2, moet nagemeten worden Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur opnieuw stuken

Ik ben net verhuisd en de muren zagen er niet zo mooi uit (gaatjes oneffenheden) woningbouw heeft na lang zeuren de muren laten stuken. Alleen hebben ze de woonkamer muren alleen een stukje gedaan, waardoor er nog wat oneffenheden inzitten. Niet super lelijk maar heb het liever allemaal mooi glad. Het zal niet veel werk zijn want het zijn kleine stukjes. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Bestaande bouw stucadoren

Wij hebben een 30'er jaren woning met een balken plafond. Het is vooral bestaan stucwerk een klein stukje gipsplaat en een hoek waar de bakstenen bloot liggen, omdat we daar een muur hebben weg gesloopt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)