Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur en stukje plafond stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur en stukje plafond stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur en stukje plafond stucen

Waterdicht cement op muur aanbrengen

De oude cementlaag op de keldermuur laat los en heeft scheuren, daar komt water doorheen sijpelen. Ook bij een naad van een horizontaal gestort stukje beton op het keldertrappetje. Afstrijken met nieuw waterdicht cement. De oppervlakte is ongeveer 1 meter bij 1 meter en trap 80 cm bij 15 cm.

Stuken van een klein stukje wand

Ik heb een oude kast verwijderd die deels met het kozijn in de muur was verankerd. Het gaat dus om heel weinig stucwerk. Zie foto. Wat gaat dit ongeveer kosten en wanneer zou u het kunnen doen? Het gaat om ongeveer 1 m2.

Buitenmuur laten stuken

Ik wil graag de achtermuur buiten van ons huis laten stuken. Afmetingen zijn ongeveer 7.50 meter lang en 3 meter hoog. Hierin zitten een deur en een klein en een groot raam. Ook moet er om de hoek een stukje van 20 cm mee genomen worden. Verder willen we de muur niet wit hebben, graag een offerte in overleg op locatie.

Klein stukje metselwerk glad en schilderklaar stuken

Bij het weghalen van een schouw zijn er bakstenen zichtbaar geworden. Wij willen een stuk van de bakstenen muur weer dicht en glad maken, zodat we het weer kunnen schilderen. Kunt u de vloer afdekken, er ligt net nieuw laminaat. Wie zou ons bij dit klusje kunnen helpen? Alvast heel veel dank. Er kan een foto van gestuurd worden. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Pleisterwerk plafond bijwerken

Wij zijn bezig ons huis te verkopen en nu is er een stukje pleisterwerk van het plafond boven de trap gevallen van ongeveer 5 cm2. Ook loopt er een scheur van ongeveer 60 cm. Van dit plekje naar de muur. E.E.A. zou bijgewerkt moeten worden. Ik weet niet of dergelijke kleine karweitjes doet, misschien kunt u het mij laten weten. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur en stukje plafond stucen

Er is een raam geplaatst en aan de zijkanten moet er even gestukt worden. Ook moet er een stuk plafond gestukt worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning uit 1940 stucen

Achterhuisje met lage dakgoten, alleen zijmuur en achtergevel reep (boven serre), klein stukje achter muur. Ik wil een prijs van het materiaal en per vierkante meter. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Waterschade herstellen

N.a.v. waterschade op de 3e verdieping van een wasmachine, is er op de 2e verdieping waterschade. Op de muur is een lelijke plek en een stukje van het plafond. Het gaat om het wegsteken van de lelijke plek en het herstellen van de spachtelputz muur en ook het plafond. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Schuurwerk op keuken plafond

Wij zijn de woning aan het opknappen. Keuken is geplaats en nieuwe gipsplaten tegen plafond, plm 12m2 + klein stukje koof en muur (max 2m2). Graag deze gestuct zodat het kan worden gewit. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Meubel/ombouw en stukje muur glad stuken

Wij willen binnenkort een meubel/voorzetwand laten maken voor de TV, TV kast en elektrische open haard. Het meubel wordt waarschijnlijk gemaakt van MDF (tenzij u iets anders adviseert). De achterwand waartegen het meubel komt te staan is van beton. Wij willen het hele meubel graag glad laten stuken en ook het stukje achterwand met een klein stukje links en rechts van het meubel. Het meubel is 40 cm diep en de diepte van de TV-nis is 10 cm. Het gaat om in totaal ongeveer 6 m². We kunnen u een tekening mailen. We ontvangen graag u offerte.