Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur en stukje plafond stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur en stukje plafond stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur en stukje plafond stucen

Hal voorzien van spachtelputz

Ik wil in een ongeveer 20 m2 hal waar een vijftal deuren in zitten spachtelputz aanbrengen. Ook een klein stukje muur boven het trapgat. Het gaat om een gedeelte dat op sta hoogte is.

Zolderkamer stukadoren

Kamer renovatie bestaande woning, ‘70. Schuin dak aan N en Z zijden. Klein stukje muur ongeveer 90 x 15 cm toplaag herstellen. Tevens overloop en trapgat meestuken. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Keuken stuken en spuiten

Wij gaan de keuken vervangen en door de nieuwe indeling moet er een stukje muur van 2 meter gestuukt worden. wanden Vierkante meter: 6 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Waterdicht cement op muur aanbrengen

De oude cementlaag op de keldermuur laat los en heeft scheuren, daar komt water doorheen sijpelen. Ook bij een naad van een horizontaal gestort stukje beton op het keldertrappetje. Afstrijken met nieuw waterdicht cement. De oppervlakte is ongeveer 1 meter bij 1 meter en trap 80 cm bij 15 cm.

Stuken van een klein stukje wand

Ik heb een oude kast verwijderd die deels met het kozijn in de muur was verankerd. Het gaat dus om heel weinig stucwerk. Zie foto. Wat gaat dit ongeveer kosten en wanneer zou u het kunnen doen? Het gaat om ongeveer 1 m2.

Buitenmuur laten stuken

Ik wil graag de achtermuur buiten van ons huis laten stuken. Afmetingen zijn ongeveer 7.50 meter lang en 3 meter hoog. Hierin zitten een deur en een klein en een groot raam. Ook moet er om de hoek een stukje van 20 cm mee genomen worden. Verder willen we de muur niet wit hebben, graag een offerte in overleg op locatie.

Klein stukje metselwerk glad en schilderklaar stuken

Bij het weghalen van een schouw zijn er bakstenen zichtbaar geworden. Wij willen een stuk van de bakstenen muur weer dicht en glad maken, zodat we het weer kunnen schilderen. Kunt u de vloer afdekken, er ligt net nieuw laminaat. Wie zou ons bij dit klusje kunnen helpen? Alvast heel veel dank. Er kan een foto van gestuurd worden. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Pleisterwerk plafond bijwerken

Wij zijn bezig ons huis te verkopen en nu is er een stukje pleisterwerk van het plafond boven de trap gevallen van ongeveer 5 cm2. Ook loopt er een scheur van ongeveer 60 cm. Van dit plekje naar de muur. E.E.A. zou bijgewerkt moeten worden. Ik weet niet of dergelijke kleine karweitjes doet, misschien kunt u het mij laten weten. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur en stukje plafond stucen

Er is een raam geplaatst en aan de zijkanten moet er even gestukt worden. Ook moet er een stuk plafond gestukt worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning uit 1940 stucen

Achterhuisje met lage dakgoten, alleen zijmuur en achtergevel reep (boven serre), klein stukje achter muur. Ik wil een prijs van het materiaal en per vierkante meter. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz