Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Schouw verwijderen en muren stucen

Ik wil de schouw uit de woonkamer verwijderen en de muur en het plafond daar waar de schouw is verwijderd daarna laten stucen. Ik wil ook twee ander muren laten stucen, waardoor het totaal te stucen oppervlakte 33 m2 is. De schouw is 125 cm breed, 270 cm hoog en 36 cm diep. Voor de schouw zit een gaskraantje, dat onder de vloer weggewerkt moet worden.

Schuurwerk badkamer

De muur van de badkamer is ontdaan van oude verflagen, maar her en der is een laagje kalk ermee afgekomen. Ik wil dit graag opnieuw laten stucen, maar omdat het een heeel dun laagje is, is het niet echt stucen maar schuurwerk. Het zijn ongeveer; 1 rechte muur 2,5x1,50, 1 rechte muur 2 x 1m en 1 muur met een paar hoeken 2,5x 1,50

Buitengevel stucen en raam verwijdere / gat opvullen

Bij het verwijderen van de oude schuur kwam een slechte muur tevoorschijn. Nu moet er een nieuwe schuur tegenaan maar de muur moet worden opgeknapt. Ook zit er nog een oud raam in wat moet worden vervangen door stenen. Opdracht moet snel gebeuren omdat de hovenier nu niet verder kan. Het raam is ongeveer 40 x 70. Daarnaast moet het voegwerk en stucwerk hersteld worden over de muur van ongeveer 10m2.

Stucwerk cementgebonden specie

Wij hebben ons souterrain laten injecteren afgelopen jaar en dit is inmiddels opgedroogd. Zodoende nu tijd voor het stucen. Aangezien het een vochtige muur betrof (niet meer maar blijft souterrain) is het verstandig waarschijnlijk om met cementgebonden specie af te werken. Oppervlakte is ca. 12m2. Wellicht dat we dan ook direct nog een tussenwand willen laten stucen met reguliere stucspecie. Dit gaat om ca. 12m2. Graag ontvangen we een gespecificeerde offerte. Gaat om een vve kwestie

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Met strijklicht in de keuken en slaapkamer zie ik nu hoe slecht het stucwerk is, dit wil ik opnieuw laten stucen. Het zou gaan om ongeveer 15 m2 aan wanden, ik wil dit met glad pleisterwerk strak laten afwerken.

Buitenmuur stucen

Wij hebben een buitenmuur en willen daar graag een muurschildering op aan laten brengen. Waarschijnlijk is het wel nodig om de muur eerst te stucen, het gaat om het onderste gedeelte van de muur (zie foto). buitenwerk Vierkante meter: 40

Nieuwbouwwoning keuken muur stucen

Het betreft het strak maken van een muur met een oppervlakte van circa 9 m2 met 3 mm stukwerk.

Stucwerk rondom nieuwe kozijnen

Na het plaatsen van 3 kozijnen (90 x 60 cm) in een blinde muur, zoeken we een vakman die de afwerking stucen kan verzorgen. Graag zien we in de offerte welke materialen worden voorzien (gipsplaten, hoekprofielen, of enkel opvullen met stuc), wat de prijs is incl. het stucen van de muur is waarin de ramen zitten (4,7 m x 2,5 m), wat de meerprijs is voor ook erbij het stucen van het plafond 32 m2.

Muur stucen

De ruimte is ongeveer 20m2 is 1 lange muur en 1 zijmuurtje. Op dit moment zit er spachtelputz op en ik wil het graag glad hebben. Het is in de woonkamer die wel bewoond wordt. Wij willen de offerte inclusief al het benodigde materiaal zien

Plafond opnieuw stucen

Restauratie van plafond na lekkage het plafond is zo'n 25 m2 met een brede sierrand van ongeveer 20 cm breed, daarnaast moet een muur op de logeerkamer opnieuw gestuct worden van circa 3 x 3 meter.