Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Begane grond 195 m² stucen en latex spuiten

Tijdens onze huidige verbouwing blijkt de stuclaag slechter dan gedacht en deze moet geheel vervangen. Het gaat om de gehele benedenverdieping, ongeveer 125 m2 muur en 70 m2 plafond. De stuclaag is van de muren gehaald tot de stenen, het plafond nog niet. Ik hoor graag van u en ook een schatting van de startdatum.

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Stucen muurtje gashaard

Wij willen graag dat onze gashaard muur mooi word afgewerkt en wellicht herstel aan de keuken. Het zou in totaal gaan om ongeveer 10m2, wij willen dit met spachtelputz laten afwerken.

Stucen wand en plafond

Er zitten momenteel nog schrootjes op het plafond. Wat daar achter zit weten we nog niet. Muur is 4 vierkante meter. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter plafond: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren en plafond stucen

Wij gaan keuken verbouwen en muur verwijderen. Op muur zit nu een achter plaat en weten niet wat er achter zit. Plafond moet bij gewerkt waar muur heeft gestaan. Maten zijn gegokt maar zal ongeveer zoiets zijn.

Stucen van wand achter keuken en aangrensende muur

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de wand achter de huidige keuken moet na verwijdering worden gestuct. Ook de lange aangrensende muur. Ongeveer 30 m2. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucen van de muur

Ik zou graag een offerte willen voor een wand die opnieuw gestuukt moet worden. Deze wand is gaan rotten en is aan het afbrokkelen door een waterlekkage vanuit de leidingen van de buren waar deze muur aan tegen grenst. Gaat om een wand van 2,15 meter lang en 2,55 meter hoog. Alvast bedankt. Gaat om een verzekeringskwestie.

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.

Buitenmuur stucen

Deze woning is per 1 januari officieel in mijn bezit. Nu is het zo dat de buitenmuur ( volgens mij gecementeerd over stenen heen ) onderaan los laat. Volgens de bouwkundige keuring komt dit door optrekkend vocht. Wat kan ik het beste met deze muur doen? De bovenkant is opzich wel goed nog maar wil het wel gelijk goed doen, eventueel incl. isolatie. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius