Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur om kozijn afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur om kozijn afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur om kozijn afwerken

Kleine muur stucen

De muur van meterkast moet opnieuw gedaan worden ivm een aanpassing aan het kozijn. Hierdoor is er schade ontstaan en zal het hersteld moeten worden. Het betreft een muur oppervlakte van ongeveer 8 m2 Met vriendelijke groet,

Muur om kozijn afwerken

Wij hebben pasgeleden een ander kozijn in de achtermuur geplaatst en afgewerkt met gipsplaten. De oude muur bestond uit spachtelputz. Graag zou ik willen dat de muur weer netjes afgewerkt wordt met spachtelputz rondom de schuifpui. Aluminium strips op de randen. De muur bestaat nu alleen uit onbehandelde gipsplaten

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarbij wij de muren gestuukt willen hebben. Helaas heeft de vorige stucadoor het halverwege af laten weten en hierdoor moeten er nog 2 kamers gedaan worden en 2 neggenkanten van het kozijn. Alles is al voorgestreken. 1 betonnen muur, de gang is gips en de kozijnen hout. Het gaat om ongeveer 54m2 en hebben op korte termijn een stucadoor nodig, hoop dat dit lukt. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk bij een zolderverbouwing

De zolder is verbouwd, er is een vliering geplaatst en een muur met kozijn. Deze moeten afgewerkt worden. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stuken van een klein stukje wand

Ik heb een oude kast verwijderd die deels met het kozijn in de muur was verankerd. Het gaat dus om heel weinig stucwerk. Zie foto. Wat gaat dit ongeveer kosten en wanneer zou u het kunnen doen? Het gaat om ongeveer 1 m2.

Hal en toilet stuken in bestaande woning

Wij hebben een kozijn dichtgemaakt met gipsplaat, nu wil ik deze graag gestuukt hebben. De hele muur a 10 vierkante meter zal waarschijnlijk opnieuw gedaan moeten worden, tevens graag afspuiten met latex. Nu zit er ook pleisterwerk op de muur. Ook zijn wij bezig met het renoveren van de hal en wc, deze zou ik ook graag weer glad en strak willen hebben. Het plafond is maar 1 vierkante meter, maar deze is beschadigd met het plaatsen van nieuwe vloerbalken. Graag ontvang ik een offerte.

Stucwerk op klein stuk wand

Ik heb een oude kast verwijderd welke deels met het kozijn in de muur was verankerd. Het gaat dus om heel weinig stucwerk. Zie foto. Wat gaat dit ong. Kosten en wanneer zou u het kunnen doen? Met vriendelijke groet. Wanden: een aantal stukjes, zie omschrijven Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden slaapkamer en keuken stuken

Voor een slaapkamer wil ik 2 muren en 1 kleine zijmuur naast het kozijn opnieuw gestuced hebben met een dun laagje stucewerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: grofweg: 210 cm x 240 cm, 280 cm x 240 cm en 100 cm x 240 cm Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Voor de keuken wil ik graag 2 muren en 1 kleine zijmuur naar de keukendeur opnieuw gestuct hebben met een dun laagje stucwerk om de oneffenheden in die betreffende stukken muren weggewerkt te hebben: Grofweg 220 cm x 250 cm, 280 cm x 250 cm en 100 cm x 250 cm. Graag zelf nameten voor juiste oppervlakte in verband met uw prijsvoering! Slaapkamer kan zo snel mogelijk gestuct worden, keuken in overleg. (Daar er een nieuwe keuken nog binnenkort ingemeten en geplaatst moet / gaat worden, en de oude nog gesloopt binnen 1 a 2 maanden. ) In verband met een beperkt budget ben ik op zoek naar een offerte per muur en totaal prijs per ruimte. Om hieruit de uiteindelijke keuze te maken wat ik definitief laat stucen. U bent natuurlijk van harte welkom om eerst opmetingen te doen en betreffende ruimte te inspecteren voor uw vrijblijvende offerte.

Granol op wand aanbrengen

Uit een kozijn is het glas gehaald en afgetimmerd met platen hout. Deze wand en de naastgelegen stenen muur dient gestuukt te worden. Totaal ongeveer 6 m². Wanden: 6 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect)

Buitenstucwerk op de achtergevel aanbrengen

Ik wil 15 m² buiten-stucwerk op mijn oude woning uit 1901 laten vervangen. Het betreft een achtergevel. De verouderde stuclaag moet grotendeels verwijderd worden; de stuclaag is nog hard maar er zitten grote delen op die hol klinken. Tegen de achtergevel zit een bijkeuken gebouwd van ongeveer 200 x 220 cm met een schuin dak. In de achtergevel zitten openslaande deuren van ongeveer 300 x 200 cm. Het puntdak aan de achtergevel tot de nok is geheel vlak, de stuclaag dient tegen de pannen gesmeerd te worden (er is geen goot aan de achtergevel). In het midden van de punt van de gevel zit een kozijn van ongeveer 160 x 120 cm. De wens is een solide achtergevel met meerdere lagen stuc en een zeer goede hechting, glad en waterdicht afgewerkt. De ondergrond bij de muur moet tijdens de klus worden afgedekt, dat gaat om 5 m². We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.