Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren tussenwoning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren tussenwoning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren tussenwoning stucen

Muren tussenwoning stucen

De muren in ons nieuwe huis zijn helaas niet glad. Wij willen snel verhuizen en dit daarom graag strak laten stucen maar vanwege de prijs nooit overwogen. Hopelijk kunnen jullie ons een mooie offerte toesturen. Uitvoering deze of volgende week. Alvast bedankt. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden stucen tussenwoning

Onderwerp: Stucen in tussenwoning, klushuis. Momenteel zit er behang op de muren, dit ga ik er zelf af stomen. De vloer is eruit dus hoeft niet afgeplakt te worden. We willen de muren laten stucen. Woonkamer + keuken. Totaal 45 m2.

Scheuren in spachtelputz muren

Er ontstaan steeds meer scheuren in mijn spachtelputz muren. Zo heb ik een scheur in de overloop, in de gang en in de badkamer lijkt het ook te beginnen. Graag zou ik hier offertes voor ontvangen. Het betreft een tussenwoning van ongeveer 5 meter breed en 8 meter lang.

Stucwerk en latex spuitwerk van wanden en plafonds

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 2005 en krijgen daarvan in december de sleutel. Wij zijn nu op zoek naar een vakman voor het strak stuken en latex spuitwerk op muren en plafonds. Deze klus moet op 21-12-2017 starten. Het gaat om 65 m² wanden en 55 m² plafond waar nu spackspuitwerk op zit. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn, uw werkwijze en de doorlooptijd. Er staan foto's van de woning op Funda.

Plafond glad stuken

Ik heb een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1990 en wil daar medio november of begin december in trekken. Ik wil voor die tijd graag het plafond van ongeveer 50 m² laten glad stuken. Het zijn betonplaten met een groef tussen de platen. Er zit nu spackspuitwerk op. Eventueel kunnen later ook de muren worden gedaan. Ik ben op zoek naar een goede verhouding van prijs en kwaliteit van het werk. Ik ontvang graag uw offerte.

Tussenwoning stucen

De woning zijn de plafonds reeds vervangen muren jaren 70 granol moeten gestuct worden. Wanden: 95 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 50 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Spack in een woning spuiten

Voor een nieuwbouw huis (tussenwoning) ben ik op zoek naar een vakman die de muren in het volledige huis kan afplakken en spackspuiten. De muren worden behangklaar opgeleverd. Gaat om ongeveer 150 m2 in de kleur wit. Graag zou ik een all-in prijs willen weten (afplakken, voorbehandelen, reiskosten en dergelijke). Wanden: 150 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Stucwerk en latex spuitwerk van wanden in de woonkamer

Wij hebben een tussenwoning uit bouwjaar 1994 gekocht en krijgen daarvan in oktober de sleutel. Wij willen daar het behang in de woonkamer gaan verwijderen en de betonnen muren daaronder daarna laten vlak stuken en laten afspuiten met latex. Het gaat om ongeveer 65 m². Er staan foto's van de woning op Funda. De vloeren moeten afgedekt worden. We ontvangen graag uw offerte.

Wanden en plafonds glad stuken

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1982 en hebben daarvan inmiddels de sleutel. Wij willen in een aantal slaapkamers de muren en plafonds laten glad stuken. Het gaat om in totaal 115 m² wanden en 35 m² plafond. Er zit nu oud stucwerk op het plafond. Ik ga volgende week beneden een wandje verwijderen en daarna moet er daar ook een stukje plafond worden strak gepleisterd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwbouwwoning stucen

Ik ben in het bezit van een in aanbouw zijnde tussenwoning. Graag zou ik willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten als ik de gehele woning glad laat stuken. De geschatte opp van de muren is ongeveer. Alvast bedankt voor de prijsopgave. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)