Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren en plafonds nieuwbouw voorzien van stuc en latexspuitwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren en plafonds nieuwbouw voorzien van stuc en latexspuitwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren en plafonds nieuwbouw voorzien van stuc en latexspuitwerk

Woonkamer/hal/toilet

De muren zijn nu gespachtelputzt (1mm), deze zijn door de jaren heen inmiddels opnieuw geverfd. Graag opnieuw stucen. Vierkante meter: 75 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Ook graag de plafonds opnieuw stucen: Vierkante meter: 45 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag ook de vloeren afplakken. Gaat om 45 m2.

schade n11, nieuw stucwerk en plafonmds door scheuren

Door de bouw van de N11 is er door veel geboor schade ontstaan in mijn muren en plafonds. Wanden: op oud stucwerk glad pleisterwerk+ spuiten latex, 60 m2 Plafond: op oud stucwerk alleen spuiten latex, 50 m2 En 65 m2 vloer afplakken

Isoleren en stucen voor- achtergevel

Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen voor het isoleren vanaf buitenzijde en opvolgend stucen van de voor- en achtergevel van onze woning. Tevens is er mogelijk een 2e/combinatie opdracht mogelijk met binnenstucwerk van de benedenverdieping. 115 m2 muren 65 m2 plafonds 105 m2 buiten

Plafonds voorzien van latexspuitwerk

Wij hebben een woning die ongeveer 8 jaar oud. Toen nieuwbouw. Alle plafonds en muren zijn toen voorzien van stucwerk. Ik zou graag alle plafonds van mijn woning laten afspuiten met latex. Dit betreft 150 m2 (schatting).

Offerte stukwerk Grevestraat

Wij willen ons net gekochte pand renoveren. Daarvoor willen we de muren en plafonds stucen. De wanden op eerste verdieping: 90 m2 en 2,80 hoog.

American Clay klei stucwerk

Wij zijn op zoek naar een stukadoor die wil sturen met American Clay. Onze wens is namelijk om de muren op de begane grond (woon/eetkamer, keuken, hal en toilet) samen met de hallen en overloop van de overige verdiepingen te laten stuken met American Clay - Lomalina - Sugar Loaf White. Een muur moet ook in een groentint, met American Clay - Lomalina - Havasu. Het gaat om een totaal muur oppervlakte van 143m2. Daarbij moeten de plafonds (80 m2) ook gedaan worden in iets wat bij de Sugar Loaf White kleur past. Ook American Clay, maar bijvoorbeeld Enjarre of Loma als dat in een enkele laag kan. De hoogte is 2,60 m. De huidige ondergrond is beton, met gaten. Gewenste afwerking zoals hierboven omschreven glad pleisterwerk.

Scheuren in muren en plafonds herstellen

Wij willen een nieuw huis kopen, bij de bezichtiging zagen wij hier en daar scheuren in de muren en plafond. Huis is van het bouwjaar 2011. Het gaat om 25 m2 wanden en 15 m2 plafond.

Bestaande woning opnieuw stucen en afspuiten met latex

Wij hebben een bestaande woning ouder dan 2 jaar, daarvan willen wij de muren glad gestuct hebben. En de muren + plafond latex gespoten hebben Het gaat om 70m2 aan wanden en 50m2 aan plafonds. De vloeren moeten wel afgeplakt worden, dit is ongeveer 50m2. Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Willen alles glad laten stucen. Sowieso de plafonds ook latex spuiten. De muren latexen is afhankelijk van de prijs. De huidige ondergrond is behanklaar, plafond en wanden. De wanden zijn ongeveer 220 m2, het plafond 100 m2.

Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Er zit nu spackspuitwerk op de muren. Over het algemeen nog netjes. Het gaat om 70 m2 aan wanden en 70 m2 aan plafonds (om en nabij). Ik spreek graag met de vakman over een eventuele afwerking na het stucen.

Partners

Partners van Casius