Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis

Spackspuiten muren nieuwbouw woning 250 m2

We hebben een nieuwbouw huis gekocht en daar willen wij graag alleen de wanden van laten spackspuiten (de plafonds worden tijdens de bouw al gedaan). ik weet niet de exacte oppervlakte maar ik kan u bouwtekeningen sturen. Ik schat dat het om ongeveer 250 m2 gaat.

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.

Stucen van een woning van 130 m2

plafond heeft ernstige gele vlekken, 1 muur is donkerpaars andere muur nu nog behang. Ik zou de muren en plafond graag opgefrist zien met een licht tintje (wit met een zweempje groen of paars). Het oppervlakte van de wanden is ongeveer 50m2 en de plafonds ongeveer 80m2.

Huis stucen en latex spuiten

Graag offerte voor stucen alle plafonds incl latex spuiten. Verder offerte voor latex spuiten alle binnen muren. Moet iemand langs komen om te beoordelen wat er gedaan moet worden en dan pas offerte maken. wanden Vierkante meter: 370 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 155 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stucen en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De woning word behangklaar opgeleverd en de plafonds worden van spack voorzien. Graag willen we alle wanden glad afgewerkt hebben. Daarnaast willen we de plafond van de benedenverdieping glad hebben. Ten einde alles voorzien met witte latex. Muren circa 220 m2.

Woonkamer stucen

Wij hebben spachtelputz op de muren, maar willen graag glad pleisterwerk of eventueel latex er op. Plafonds ook glad pleisterwerk of latex. Totaal 45 m2. Graag voor beide opties een offerte.

stucwerk plafond en muren

Plafond bestaat uit 2 platen met kleine korrelspuitwerk en dit willen we geheel strak krijgen. Voor wat betreft muren: het is 1x muur met oude verflaag, 1 nis, 1 schoorsteenommanteling met oud stucwerk en 1x rond een raamkozijn. Het gaat om ongeveer 25m2 aan wanden en 20m2 aan plafonds. Al deze oppervlakten moeten met glad pleisterwerk worden afgewerkt, het kan zijn dat 1 muur niet hoeft worden gedaan dat kan door u ter plekke worden beoordeeld.

Gehele woning stucen

Ik ben mij aan het oriënteren wat het zou kosten om mijn gehele woning te laten stucen. De wanden zijn in totaal ongeveer 250 m2. Het plafond zal ongeveer 90 m2 zijn. Er zitten sleuven in de muren en plafonds. Op sommige muren hebben steenstrips gezeten. Er zijn kunststof kozijnen geplaatst.

Stucwerk nieuwe woning

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Hier moet de hele woning opnieuw worden gespoten en bijwerken van muren met scheuren in stukwerk. Het zal ongeveer 200m2 aan wanden zijn die we uiteindelijk met spachtelputz willen zien en 200m2 aan plafonds die wij met glad pleisterwerk willen.

Badkamer opnieuw stucen

Huidige badkamer opnieuw stucen. Voor de wanden willen we graag beton cire. Het plafond wit, en het meerendeel van de muren ook. Verder het is de bedoeling dat de muur met de wastafel een 'felle kleur 2.25 x 1.80m' 15m2 aan vloeren moeten afgeplakt worden. 40m2 aan muren en 15m2 aan plafonds.