Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis

Stucen 145 m2 wanden en plafonds

We hebben een huis uit 1974 met op sommige muren granol. We willen graag de 3 gangen (BG, 1e, en 2e) en 2 slaapkamers (1e verdieping) laten stucen. Ik schat de wandoppervlaktes in totaal op 110 m2 en de plafonds in totaal op 35 m2. Graag alles in glad strak pleisterwerk en afspuiten met latex.

stucen muren en plafonds

Beste heer/ mevrouw, Ik ben op zoek naar een stukadoor die voor ons de muren en plafonds van bovenverdieping en zolderverdieping kan stucen. De huidige muren zijn korrelig van structuur en we willen het graag glad en strak. Geschat aantal vierkante meters muren: 75m2 Geschat aantal vierkante meters plafonds: 50m2 Welke prijs rekenen jullie per m2 voor muren en voor plafonds? Ik moet alles nog even opmeten, daarna zal ik nog even contact opnemen over het aantal m2. Alvast bedankt! wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muurtje verwijderen en afwerken en 1e verdieping stucen

Afbreken van binnenmuurtje met als doel de overloop te vergroten ten koste van een slaapkamer. Muurtje zelf is 2,10 meter breed en 2,47 meter hoog. Dus ook het deurkozijn (95 cm breed) (bovenlicht/deur) verwijderen en schakelaar/elektra omleggen en vloer, zijkant en plafond netjes afwerken. Daarna de gehele bovenverdieping stucen met glad pleisterwerk (muren hebben nu een soort korrelstructuur) en afspuiten met wit latex. Woning dateert uit 2003 en plafond bestaat vermoedelijk uit betonplaten. Sommige plafonds op de 1e verdieping hebben een soort van hout(platen)afwerking wat verwijderd moet worden of met gipsplaten bedekt. Wij willen alle plafonds op de 1e verdieping gelijk hebben en moeten dus net als de muren gestuced worden in glad pleisterwerk en daarna ook wit latex gespoten.

Woning stucen 280 m2

Wij hebben een huis uit 1998 gekocht waarvoor wij alle muren en plafonds op de begane grond glad gestuct willen hebben. Verder het trapgat gedeeltelijk glad stucen en 2 slaapkamermuurtjes.

Muren en plafonds laten stuken en spuiten

Ik heb een bestaande woning gekocht. Er zitten wat scheuren in de muur en een paar lelijke plekken in het stucwerk, daarom zit er ik erover te denken het op nieuw te laten stuken.

woning pleisteren

Ik wil graag in de maand juli alle muren en het plafond laten pleisteren + latex. Alles mag wit worden opgeleverd. Het gaat om 175m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. De huidige afwerking is spackspuitwerk.

Appartement plafond en muren spuiten

Muren en plafonds in bestaand appartement wit spuiten. Woning is leeg, zit nu nog behang op de muren, we weten niet of eroverheen kan worden gespoten of niet. Laten ons graag adviseren. Is in totaal ongeveer 175 m2.

Bestaande woning met nieuw stucwerk spuiten

We laten in de week van 17-8 de muren en plafonds in de woonkamer en trapopgang glad stucen. Nu willen we graag dat dit vervolgens gespoten wordt. 1 lange muur van 9 meter bij 2.7 meter zou in een kleur moeten (licht groen). Wij horen graag of jullie in die week kunnen en ook een prijs.

Waterschade herstellen en stucen

Door water schade vanuit de badkamer leiding zijn de de plafonds en muren van begane verdieping en eerste verdieping beschadigd. Ik wil graag deze beschadigingen herstellen De oppervlakte is 80 m2. Werkzaamheden: - Stucen - Drogen - Verven

Nieuwbouwwoning laten stuken (filmlaag) en texspuiten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een nette afwerking van de wanden en plafonds. Op de begane grond (90m2) moeten de wanden en plafonds worden afgewerkt met een dunne filmlaag en vervolgens in kleur worden gespoten. Daarnaast willen we bij het keukenblad een afwasbare coating aangebracht hebben. Op de eerste verdieping (85m2) hoeven alleen de muren gedaan te worden. Op de zolder willen wij de bruine platen over laten spuiten in het wit. Onze woning wordt rond oktober opgeleverd.

Partners

Partners van Casius