Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken

Nieuwbouwwoning stucadoren en spuiten

Het betreft het glad afwerken van de behang klare muren in een nieuwbouw woning en optioneel verfspuiten. Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren nieuwbouwwoning gladmaken en afwerken

Wanden Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw muren behangklaar afwerken

Muren nieuwbouwwoning behangklaar maken. de gaatjes van de betonmuur vullen, schilderen en behangklaar schilderen. Het gaat om een totale oppervlakte van 158 m2.

Nieuwbouwwoning stuccen

Ik wil mijn nieuwbouwappartement, met muren die behangklaar zijn, laten voorzien van glad stucwerk en latexspuiten. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70

Nieuwbouwwoning stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning waarvan ik de begane grond en eerste verdieping wil laten stuken en met latex afspuiten. Aantal muren in kleur, de rest in wit. Ik kan een bouwtekening mailen als ik een mailadres van jullie kan ontvangen. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en we zijn benieuwd wat het ongeveer kost om de woning te laten stuken. Wij vroegen ons af hoe het zit met eventuele scheuren in het stukwerk na verloop van tijd. Kan dat bij jullie kosteloos worden verholpen? En is het aan te raden om in een nieuwbouwwoning de muren te laten stuken? Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning pleisteren

Muren en plafonds nieuwbouwwoning bepleisteren Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en in de woonkamer + zolder willen wij op de muren gladpleisterwerk en het moet ook gesausd worden. Het gaat hier om ongeveer 90 m2. Daarnaast willen we de knieschotten en schuine wanden op zolder voorzien van latex (liefst met een kleurtje). Ook lijkt ons beton cire op de lange wand in de woonkamer heel erg mooi, maar dat gaat ook ruim 30 m2 en volgens mij wordt zo'n lange muur erg prijzig. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd. Wanden: 90 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag heb ik contact over wat er wel en niet mogelijk is.

Nieuwbouwwoning glad behangen en spuiten

Ik wil de behangklare muren met renovliesbehang of glasvezelbehang laten behangen. Deze wil ik vervolgens gespoten hebben met latex. Het gaat om een oppervlak van 80 m2.

Nieuwbouwwoning glad pleisteren

Momenteel wordt ons nieuwbouwappartement van 78 m² gebouwd. De woning wordt casco opgeleverd en de muren en plafonds moeten nog worden afgewerkt. We willen graag een offerte ontvangen voor het glad pleisteren en optioneel latex afspuiten van 80 m² wanden en 55 m² plafonds. De woningen worden vanaf maart gefaseerd opgeleverd en ik verwacht dat wij rond begin mei de sleutel zullen krijgen.