Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lichte waterschade aan stucwerk herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lichte waterschade aan stucwerk herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lichte waterschade aan stucwerk herstellen

Lichte waterschade aan stucwerk herstellen

Er is bij ons wat waterschade ontstaan door een dakpan die er niet goed op lag. Dit heeft het stucwerk op de buitenmuur en een binnenmuur aangetast. Vraag is om het stucwerk te herstellen; ik verwacht dat er geen vocht meer in de muren zit.

Herstel van lichte brand- en waterschade

Ik ben op zoek naar een aannemer die de brand- en waterschade kan maken. Het gaat hierbij om nieuwe plafonds, muren die beschadigd zijn door brand en waterschade, leidingen die eventueel vervangen moeten worden en er moet naar het dak gekeken worden. Misschien nog andere werkzaamheden met betrekking tot de brand en waterschade.

Lichte waterschade aan stucwerk behandelen

Op 5 plekken waterschade met doorsnede van 40 cm elk (ongeveer). Dit moet behandeld worden met Brander Isotex of iets vergelijkbaars. Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Wand met waterschade stuken

Stuken van een wand waar door waterschade het stucwerk is losgelaten. Er zijn wat lichte kringen door de waterschade. Zie ook de bijgevoegde foto. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden glad pleisteren en latexspuiten

Slaapkamer na lichte waterschade, stucwerk betreft 7 m2 plafond en achterwand van ongeveer 15 m2. De rest is slechts schilderwerk Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Schuurwerk opnieuw aanbrengen

Opnieuw aanbrengen schuurwerk na lichte waterschade. Plafond Vierkante meter: 12 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Door lekkage is de koof in de keuken ...

Door lekkage is de koof in de keuken beschadigd en moet opnieuw gemaakt worden en geverfd. Ook op het plafond is lichte waterschade te zien en moet opnieuw geverfd worden. (grootte plafond is ongeveer 4 bij 2,5 meter). De koof die gerepareerd moet worden is 50 cm lang en 30 cm breed. Voor verzekering offerte en dan uitvoering.