Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage kelder opnieuw stuccen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage kelder opnieuw stuccen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage kelder opnieuw stuccen

Lekkage kelder oplossen en waterdicht stucen

Ik heb een lekkage in de kelder, het is de bedoeling dat een vakman de kelder waterdicht gaat maken. Het is een kelder van circa 10 vierkante meter waarin gestaan kan worden.

Lekkage kelder opnieuw stuccen

Veel water in de kelder met zware regen en last van doorslaand vocht vanaf de buitenmuur. 180 x 300 cm

Kelder lekkage verhelpen

Kelder lekkage verhelpen Door enkele putjes. In de muur komt bij periodes van nat weer water naar binnen gelopen. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan herstellen. Alvast bedankt.

Kelder stukadoren

Kelder moet opnieuw worden gestuct: Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: oud stucwerk, lekkage gehad dus muur beschadigd Gewenste afwerking: Glad strak pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 15 m2

Plafond aansmeren in de kelder

Het stucwerk van het plafond laat los circa 1 m2 in de kelder. Veroorzaakt door oude lekkage. Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Het gaat om een gedeelte in een kelder, aanmelding vooraf is noodzakelijk. Graag dus afspreken om langs te komen en direct behandelen/aansmeren.

Bijwerken en schilderen kelder na lekkage

Wij hebben een lekkage in de kelder deze wordt in het voorjaar gerepareerd. Het spackwerk is van plafond gevallen en muren zijn vuil. Er kunnen foto's worden gestuurd.