Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lambrisering verwijderen en muren stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lambrisering verwijderen en muren stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lambrisering verwijderen en muren stucen

Lambrisering verwijderen en muren stucen

Lambrisering (alleen plint) moet worden verwijderd plus ingebouwde verlichting. Wanden Vierkante meter: 12 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Trapgat en gang stucen

Ik heb schade aan de wanden in het trapgat, die ik wil laten herstellen. Het gaat om 7 m2 met een gladde afwerking inclusief latex, wit. Deze kosten worden vergoed voor de verzekering. Hiervoor heb ik op voorhand een offerte nodig, welke goed gekeurd moet worden voordat de klus gegund kan worden. Tegelijkertijd wil ik de wanden op de aansluitende gang laten stuken. Hier zal ik zelf de lambrisering en behang verwijderen. Ik verwacht dat achter de lambrisering, een gladde muur zit. Dit gaat om ongeveer 35 m2. Graag wil ik een gladde afwerking, sauzen zal ik zelf doen. Hiervoor hoeft geen offerte of goedkeuring van de verzekering voor te zijn, omdat ik dit zelf betaal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden in de woonkamer glad stuken

Mijn woonkamer is nu voorzien van een lambrisering en sierpleister op de wanden. Ik ga die lambrisering verwijderen en wil daarna 60 m² wanden laten glad stuken. Ik wil dit graag nog deze zomer laten verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Spack- en latexspuiten in apartement

Wanden: 120 m2 Huidige ondergrond: behang Klaar en in de keuken een wand met houten lambrisering Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 100 m2 Zou u eventueel het behang kunnen verwijderen? Het is deels vliesbehang. Waar behang zit, is te zien op Funda. Het appartement is 108 m2 en heeft drie slaapkamers. Kunt u dit ook aanbieden? Alles afplakken en schoon opleveren. Er kan gestart worden in de eerste week van februari. Tot die tijd zijn de huidige bewoners nog aanwezig dus gaan kijken is wat lastig.

Wanden op de benedenverdieping stucen

Graag zou ik via deze weg een prijsindicatie willen opvragen voor het stuken van wanden op vrij korte termijn, het liefst in de week van 18-22 juli. Wij gaan onze keuken vervangen en alles wordt veel sneller geleverd dan wij hadden verwacht en wij verwachten in september een kindje waardoor wij het graag snel achter de rug willen hebben. Tevens moet er een nieuwe vloer gelegd worden en hopen wij de wanden voor die tijd te kunnen laten doen. Het gaat hierbij om de wanden van de keuken, de hal en een aparte (tuin)kamer, totaal de hele benedenverdieping (toilet overwegen wij nog). Wij willen de wanden graag op een voordelige en duurzame manier laten afwerken. Wat betreft de ondergrond de wanden zijn momenteel voor de helft gestuct, het onderste deel is nog bedekt met lambrisering waarachter de wanden kaal zijn. De wanden waar nu nog de keuken is gemonteerd zijn deels helemaal kaal en van een deel moeten wij nog tegels verwijderen. Graag laten wij ons informeren over de mogelijkheden en de kosten. De bedoeling is dat de hele verdieping leeg is dus afplakken zal weinig werk zijn en kunnen wij eventueel zelf doen.

Muur strak maken

Lambrisering verwijderen en dan muur strak maken Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Lambrisering door stucwerk vervangen

Ik wil graag een muur van 7.5 x 2.6 meter laten glad stucken. Ik zal zelf de huidige lambrisering verwijderen.

Wanden kaal halen, pleisteren en latex spuiten

Hi, we have 3 bedrooms to be plastered. All are currently wall papered. Bedrooms need stripping of paper and plastering smooth. Het behang en de lambrisering mogelijk eerst verwijderen. Wanden: 50 m2 + Plafond: 45 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk, beton, behang, etc. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Graag maak ik een afspraak met iemand die Engels spreekt.

Stucwerk bij wanden en plafonds vernieuwen

De lambrisering haal ik zelf weg uit de woonkamer. De bovenkant is spachtelputz, maar ik wil alles strak hebben. Op de plafonds 2x is een gips ornament vierkant geplakt, dit wil ik verwijderen: en evt. door jullie laten repareren. Ik heb de oppervlakte van de wanden ( huiskamer) gegeven maar wellicht wil ik ook andere ruimten strak laten stuken. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Hal en trapgat stucen

Het klaarmaken van de muren (2,5 m hoog) om te kunnen behangen. Het betreft hier de hal (1 x 3,5 m (bxl)) en trapgat naar de 1e verdieping. Op sommige plaatsen zijn de muren kaal, maar deels zit er ook nog een structuur (verf/stuc?)op. In het trapgat zitten enkele gaten/beschadigingen in de muur ivm het verwijderen van lambrisering en trapleuning en door een oude lekkage vanuit de badkamer. Deze lekkage is inmiddels al ruim 2 jaar verholpen, dus is het vocht al opgedroogd.