Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken met veel hoeken laten stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken met veel hoeken laten stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken met veel hoeken laten stucen

Spackspuitwerk aanbrengen op wanden nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor aanbrengen spackspuitwerk (wit) op benedenverdieping woning (woonkamer, keuken, werkkamer, hal en toilet) en hal bovenverdieping inclusief muren trap. Het gaat in totaal om ongeveer 200 m2 muuroppervlak van een nieuwbouw woning. De woning wordt behangklaar opgeleverd. Krimpscheuren dienen zo veel mogelijk voorkomen te worden. Is het eventueel ook mogelijk een aantal muren in een kleur op te leveren? Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Keuken met veel hoeken stucen

De keuken is vervangen en gedeeltelijk betegeld. Rest van de wanden en plafond moet nog gestuct worden. 11 m2 plafond om 11 m2 wand. Er zijn best veel hoeken. Foto’s situatie op aanvraag. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken: 10 m2

Spachtelen na woningverbouwing

Op 8 december krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dit willen we verbouwen, en daar horen mooie wanden ook bij. Ook gaat er een muur tussen de keuken en kamer weg. We zijn van plan de voorbereiding van de wanden zo veel mogelijk zelf te doen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Corrigeren van huidig (schuin) stuukwerk

We hebben een keuken besteld begin dit jaar. En een aannemer ingeschakeld voor de verbouwwerkzaamheden. Uiteindelijk is het werk dat opgeleverd is niet goed afgerond: - Het zijmuurtje van de keuken is tijdens het frezen voor stopcontacten kapot gegaan. Ze hebben een nieuw muurtje in de plaats hiervan opgezet maar die is niet loodrecht gestuukt zoals afgesproken; - De stopcontacten zijn slecht bevestigd; - De achterwand (die we inmiddels maar hebben laten betegelen want het duurde veel te lang) is ook schuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen; voor het corrigeren van de schuine muurtjes, inclusief het verwijderen van de tegels op de huidige achterwand en het herbevestigen van tegels (wij zorgen zelf voor nieuwe tegels). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatiebouw stucen

Ik heb een appartement gekocht in KENN project in Utrecht. Keuken, badkamer, toilet en kozijnen zijn vernieuwd maar vloeren, muren en plafond nog niet. Muren zijn gedeeltelijk oude stuc en gedeeltelijk islotatieplaten. Plafond is gedeeltelijk oude stuc en op sommige plekken tot het baksteen door weghalen van muren. Doordat er verder niet veel hoeft te gebeuren in het appartement zou ik liefst meerdere stuukers tegelijk aan het werk zien zodat het zo snel mogelijk af is, kan drogen en ik na het schilderen zsm kan verhuizen. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren pleisteren in appartement

Bestaande appartement waarbij veel gaten niet vakkundig gedicht zijn. Betreft woonkamer en keuken. Wanden: 50 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Zo spoedig mogelijk.

Keuken laten stucadoren

Het gedeelte tussen het werkblad en de bovenkastjes moet nog gestuukt worden. Wij zijn benieuwd hoe veel dit bij jullie kost. Wij zijn dus geïnteresseerd in een goed afwasbare wand! Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Koof in de keuken pleisteren

In de keuken krijgen wij een koof/plafond om de afvoer naar de gevel weg te werken. Deze is ca. 11 m2 ontwikkelde lengte. De koof van gipsplaten is 50 cm hoog en 90/60 cm breed. Graag een prijs om deze koof strak te maken inclusief stalen hoekprofielen. (ik wil er later overheen sauzen of renovlies over heen laten plaatsen). Zie bijgevoegde foto voor het plafond/koof. De spotjes en afzuigunit zitten er nog niet in als er gestuct moet worden. Er zijn veel hoekstaaltjes nodig. Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Timing: 06-11-2017

Stucwerk in de keuken aanbrengen

Ik wil stucwerk laten aanbrengen in een hoekkeuken van 3,0 x 2,1 meter, boven het werkblad, rond bovenkastjes en achter een afzuigkap. Er is een deel wat al gestuct is, een deel beton waar tegels gezeten hebben, gipsplaten en gipsboard waar tegels gezeten hebben. Van het gipsboard zijn de tegels er niet zo netjes af gekomen. De keuken is voorzien van een bovenrand met spots die eveneens afgestreken moet worden. De oppervlakte is circa 10 m2. Er zijn wel veel randen cq hoeken. Een uitdaging voor een specialist met een hoge mate van nauwkeurigheid! Graag iemand uit de buurt.

Leem op de muren aanbrengen

Wij hebben begin 2015 een folder van Tierrafino meegenomen van een woning beurs omdat wij geïnteresseerd zijn in het verwerken van leem op muren. Nu hebben wij een huis gekocht in Boskoop waarin bijna alle muren wit gespoten zijn met granol. Wij willen graag gladdere muren met leem, in kleur. In eerste instantie denken wij aan de woonkamer, de slaapkamer en eventueel de keuken (als dat mogelijk is in ruimte waar veel met vocht gewerkt wordt). Kunt u ons een kosten indicatie of offerte of doen toekomen? Het zal om ongeveer 100 m2 gaan.