Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude kelder waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude kelder waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude kelder waterdicht maken

Oude kelder waterdicht maken

Onze kelder heeft vochtdoorslag en zoutvorming op de wanden. Kelderwanden zijn gemetseld. Situatie is een ligging in zandgrond op staal. Wanden zijn niet allemaal egaal. Vloeroppervlak van de kelder is ca. 8 m2. Behandeling van binnenuit.

Kelder waterdicht maken

Graag laat ik mijn kelder waterdicht maken. 50 cm hoogte muur afhakken over 16 m is dat 8 m2 en waterdicht stuken. Vloer waterdicht maken, het is een tegelvloer. Oppervlakte is 11 m2. Graag laat ik een vakbedrijf langskomen om de beste oplossing te vinden.

Waterdicht maken kelder

Door het hoge grondwater heb ik de laatste 2 jaren last van lekkage. Water sijpelt door de muren van de kelderwand, woning is van 1959. Ik zoek een stukadoor om dit te herstellen.

Keldermuur stucen

Het is een kelder van ongeveer 50m2, wanden zijn recentelijk waterdicht gemaakt. Nu is het de bedoeling dat deze weer mooi wit worden. Ik ben opzoek naar de goedkope oplossing, dus of glad pleisterwerk of spackspuiten.

Kelder waterdicht maken

Kelder staat sinds de herfst vol met water. (waarschijnlijk grondwater). Graag ontvang ik reactie of dit is op te lossen en wat hiervan de kosten zijn. Alvast bedankt! De afmeting is 1,60 meter hoog. 4 x 4 m2

Kelder waterdicht maken binnenkant

Half diepe kelder van circa 9 m2. De vloer lekt door grondwater en veel vocht.

Kelder waterdicht injecteren

Kelder is nat, dit komt waarschijnlijk door grondwaterstand. Dit willen wij oplossen en hebben wij advies in nodig. Wij denken aan injecteren onder druk. Ongeveer 12 vierkante meter. De hoogte is 1.70 meter.

kelder waterdicht maken

In mijn kelder komt bij nat weer altijd een laagje water die wanneer het droog is weer weg gaat. Ik wil een partij vinden die dit voor mij kan localiseren en op kan lossen. Het oppervlakte van de keldervloer is 240 x 500 cm en hoogte muren 170 cm. Drie scheuren in muren en tegelvloer op bodem waardoor lekkage niet te constateren is.

Kelder waterdicht maken

We hebben een kelder onder de keuken afmetingen zijn 470x240 hoogte 170 cm. Het is de bedoeling dat deze waterdicht gestuct wordt. Het heeft volgens mij met het grondwater te maken.

Kelder waterdicht maken

We hebben last van optrekkend vocht door grondwater. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden om dit te verhelpen. De kelder is 5 meter lang en 2 meter breed. Ik maak graag een afspraak.