Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Graag ontvang ik een offerte voor het waterdicht maken van de kelder. De afmetingen zijn 3 bij 3 meter en 90 cm diep.

Kelder waterdicht maken

Onze kelder van ongeveer 15 m2 loopt vol met water. Graag ontvangen we een offerte om deze weer waterdicht te maken.

Kelder waterdicht maken

Ik wil mijn kelder waterdicht maken. Ik weet niet hoe groot de kelder is. De aanvraag is voor mijn broer die nu op vakantie is.

Kelder waterdicht stuken

Onze kelder ca. 10 M2 heeft last van grondwater en moet waterdicht worden gemaakt.

Kelder waterdicht pleisteren

Ik zoek iemand die de kelderwanden en -vloer kan kaal hakken, waterdicht maken en stucen met speciale cementgebonden pleister. Het gaat om 41 m2 aan wanden en de vloer betreft 16 m2.

Kelder waterdicht stuken

Wij hebben een oud huis gekocht, waarvan de kelder lek is. Wij willen deze kelder graag gebruiken als leefkelder, dus willen we dat er sowieso geen vocht meer binnen komt, maar ook dat ie er netjes uit komt te zien. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Kelder stucen en waterdicht maken

Onze kelder van 100 jaar oud is voorzien van een afbladderende kalklaag. Deze wil ik gaan verwijderen en daarna zal de kelder gestuct en waterdicht gemaakt moeten worden. Als jullie mij hierover willen bellen dan graag pas vanaf maandag ivm verblijf in het buitenland. Mvg,

Het volgende probleem doet zich voor. ...

Het volgende probleem doet zich voor. Mijn huis is in 1999 gebouwd en aan de buitenzijde geheel voorzien van stucwerk. Sinds een aantal jaren laat het stucwerk aan de onderzijde los (ca 50 cm vanaf maaiveld). Er komt namelijk vocht tussen de eerste gekamde laag en de afwerklaag. Bestaat de mogelijkheid om dit esthetisch en daarnaast ook waterdicht te repareren? Mijn kelder is overigens vochtvrij!!