Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder vochtvrij maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder vochtvrij maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder vochtvrij maken

Vochtproblemen kelder oplossen

Mijn woning uit 1910 heeft een vochtige kelder. Er is in het verleden kalk tegen de wanden gesmeerd, maar dat valt er inmiddels weer vanaf. Graag de kelder vochtvrij maken en nieuwe stuc op de wanden smeren. De kelder heeft 3 x 4 als oppervlakte, ongeveer 2 meter hoog.

Kelder waterdicht maken

Ik wil onze kelder waterdicht en vochtvrij maken. Ruw geschat is de oppervlakte 3 x 3 meter. De hoogte is 1.80 meter. We gebruiken het nu als washok.

Kelder vochtvrij maken

Ik wil graag mijn kelder vochtvrij maken, 5 x 2.80 m en 1.80 m hoog.Betonnen vloer en bakstenen muren. Vocht door grondwater

Vocht in kelder verwijderen of in zijn geheel dichten

Ik zou graag een offerte willen voor het volledig vochtvrij maken van mijn kelder, het is een kelder in trappenkast van 1,5 m diep en ongeveer 3m bij 1m. Ik gebruik de kelder niet en van mij mag hij ook volledig worden gedicht, indien dat het beste is voor mijn woning. De wanden van de kelder en trappenkast zijn vochtig en dat baart mij zorgen. Ik ontvang graag uw offerte/advies. Bij voorbaat dank.

Repareren behang klaar maken

Het repareren op sommige plaatsen vochtvrij maken en het behangklaar maken van de binnen muren +/- 60 vierkante meter. De schouw is verwijderd, 1.5 meter breed. Dat gedeelte moet aangesmeerd worden. Rechts en links en tegenover zitten panelen, die gaan eraf, daarvan gaatje repareren. Wand naast vroegere kelder van 1.5 meter breed moet vochtwerend gemaakt worden. Wand tussen keuken en kamer heeft doorloop van 2 meter, er zat een toog, schroten weg en repareren, toog glad maken. Steenstrips glad maken.

Het volgende probleem doet zich voor. ...

Het volgende probleem doet zich voor. Mijn huis is in 1999 gebouwd en aan de buitenzijde geheel voorzien van stucwerk. Sinds een aantal jaren laat het stucwerk aan de onderzijde los (ca 50 cm vanaf maaiveld). Er komt namelijk vocht tussen de eerste gekamde laag en de afwerklaag. Bestaat de mogelijkheid om dit esthetisch en daarnaast ook waterdicht te repareren? Mijn kelder is overigens vochtvrij!!