Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamers behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kamers behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kamers behangen

Appartement behangen

Appartement, 5 kamers en gang behangen met granol vliesbehang. Totaal 37 rollen en een geschatte oppervlakte van 160m2. Wij hebben het vliesbehang al en kunnen ook voor de lijm zorgen. Het appartement zal behangklaar zijn.

Twee kamers behangen

Hoeveel kost het om 2 slaapkamers te behangen ?? Elke kamer is 9 vierkante meter. Ik hoor graag van u.

Muren stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een stukadoor die in 4 kamers de wanden kan voorzien van stuc en dit kan afspuiten met latex. De wanden zijn momenteel behangen, dit verwijder ik zelf. Het gaat om 150 m2. De ondergrond is waarschijnlijk beton.

Behangen, plamuren en schilderen van de kamers

Ik heb 4 kamers die behangen, geverfd, en geplamuurd moeten worden. Dat gaat om 25 m2 voor 2 kamers, eentje van 20 m2 en een kamer van 15 m2.

Behangen van kamers

Ik wil mijn kamer met open keuken, en slaapkamer laten behangen. De afmetingen van de wanden zijn ongeveer 35-40 m2.

Slaapkamers stucen

Het gaat om iets meer dan 40 m2, verspreid over 3 kamers. Een deel van de muren is al gestuukt, de rest van de muren is behangen. Graag zouden we ook de muren die nu behang hebben willen laten stuken. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Zolder behangen en plafond spacken

Betreft een zolder waar een plafond is ingelegd en kamers zijn gemaakt. Muren en plafond zijn gemaakt van gipsplaat die behangklaar zijn afgewerkt. Plafond: - Spacken - 28,5 m2 verdeeld over 2 kamers - Bijzonderheden: Ook boven het trapgat en in beide kamers zit een verlaging in het plafond. Is dus niet volledig recht. Muren: Behangen, 42 m2, verdeeld over 8 muren van 2,40 hoog.

Muren behangklaar maken

Het gaat om een oud appartement waar er 2 kamers zijn waar oud behang zat. Met verwijderen brokkelt de oude laag helemaal af. Om te behangen moet het geëgaliseerd worden. Graag zsm. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk en latex spuitwerk in een slaapkamer

Wij gaat binnenkort van 2 slaapkamers 1 slaapkamer maken door een tussenmuur te verwijderen en kozijnopening te dichten met blokken. In 1 van de kamers is het vinylbehang verwijderd en de oude lijmresten zijn daar nog zichtbaar. De totale ruimte bevat 5 ramen. Wij willen een offerte ontvangen voor het glad stuken van 30 m² plafonds met kanaalplaten die nu zijn voorzien van spackspuitwerk. De naden moeten worden dichtgezet en het plafond moet worden hersteld op de plek van de oude muur. Daarna willen we het plafond laten spuiten met latex. Ook 60 m² wanden moeten glad gestuukt worden, zodat we dit later kunnen behangen.

Slaapkamers en woonkamer stucen en schilderen

De opdracht betreft het stucen van de slaapkamermuren. Momenteel zijn deze behangen met Glasvezel-behang. De muren betreffen een oppervlakte van ongeveer 74 m2 en de plafonds zijn 35 m De muren moeten saus-klaar worden gestuct en daarna worden geschilderd. Betreft per kamer 2 kleuren (wit overal hetzelfde en een kleur). Graag separate prijs per optie (incl. BTW) voor: - Het sausklaar stuc-werk van de slaapkamers (3 kamers - totaal 74 m2) - Het stuc-werk voor de plafonds in de slaapkamer (3 kamers - totaal 35 m2) - Schilderen van de drie slaapkamers (wit en per kamer 1 aparte kleur) - Schilderen van de woonkamer (wit en een muur in groen - oppervlakte ongeveer 70 m2).