Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaren 30 woning stuken na verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaren 30 woning stuken na verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaren 30 woning stuken na verbouwing

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Jaren 30 woning stuken na verbouwing

Onze jaren 30 woning wordt op dit moment helemaal opgeknapt. We willen het vervolgens laten stuken. Het gaat om 80 m2 aan wanden, met als ondergrond giboblokken. Hier willen we glad pleisterwerk. Verder willen we ons plafond (50 m2) ook met glad pleisterwerk afgewerkt hebben. De ondergrond is hier van gipsplaten.

Stucen volledige woning

Het gaat om een gerenoveerde jaren 30 woning waarbij ik alle huidige muurbedekking er af ga trekken. Het plafond wordt bedekt met gipsplaten, de muren zullen vooral de draagmuren en enkele gipswanden binnen zijn. Er moet in totaal 250 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds gestuct worden.

Huis stucen

Wij hebben een huis uit de jaren 30 die volledig gestuct dient te worden. Huidige wanden zijn spachtelputz, sommige wanden zijn afgebikt en er zijn wanden waar wel een centimer op moet. Zouden jullie hier nog op de korte termijn tijd voor hebben?

Jaren 30 woning stuken

Ik zou graag mijn wanden en plafond willen stuken. De wanden zijn 75 m2 in totaal en hebben metselwerk als ondergrond. Ik zou het graag afwerken met glad pleisterwerk en daarna afspuiten met latex. Het plafond is 60 m2 in totaal. De huidige ondergrond is van gipsplaten (60cm dik) en ik zou het graag willen afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex.

Toilet stucen

Het toilet in ons jaren 30 huis gaan wij in juli renoveren. Daarvoor zouden we graag de muren en het plafond laten stucen. Muren zijn circa 7 a 8 m2, het plafond circa 1.5m2. Eventueel afspuiten met latex, mits dat ook met een schrobvaste versie kan. Zo niet, dan verven we het zelf.

Spuitwerk bestaande woning

Wij hebben een jaren 30 woning waarvan we de benedenverdieping willen laten spuiten. We overwegen om event. 1 wand een kleur te geven. Wanneer dit bevalt, willen we ook de bovenverdieping laten spuiten. wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Jaren 30 woning stucen (90 m2)

Ik heb een woning gekocht uit de jaren 30 in Zwolle waarbij de woonkamer en overloop gestuct moeten worden. Het gaat in totaal om circa 90 m2. De huidige ondergrond is spackspuitwerk/granol en wij willen gladde strakke witgepleisterde wanden.

Herstellen marmerpleister gang

In mijn jaren 30 woning is de onderste helft van de gang marmerpleister. Prachtig maar helaas met de nodige beschadigingen. Ik zoek een bedrijf om dit op te knappen. Het gaat om 15 m2.

Jaren 30 woning stucwerk

Het gaat om een geluidswand, ik ben een voorzetwand van gips aan het maken. Deze wil laten afwerken met glad pleisterwerk. het gaat om ongeveer 15m2.

Partners

Partners van Casius