Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Jaren 30 woning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: jaren 30 woning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: jaren 30 woning stucen

Betonrot reparatie

In de betonnen luifel van een jaren 30 pand zit een horizontale scheur die hoogstwaarschijnlijk door betonrot is ontstaan. Dit moet verholpen worden. Het is niet hoog, ongeveer 2,5 meter van de grond.

Slaapkamer stucen

De slaapkamer bevindt zich in een 30 jaren huis in Leiden. Er zijn een paar gaten een scheuren te herstellen. De werkzaamheden zullen binnen een maand gebeuren. Is in totaal 50 m2.

Plafond met ornamenten hernieuwen

Plafond (met ornamenten) jaren 30 woning bevat verschillende scheuren. Dit zouden we graag opgevuld willen zien. Hierna moet alles opnieuw wit. Het gaat om 60 m2.

Jaren 30 woning stucen

Heb een jaren 30 woning gekocht die wij nu helemaal aan het opknappen zijn. Zoek een stukadoor voor het plafond en de wanden, alle wanden zijn voor behandeld al en eventueel het plafond ook al, woning is geheel leeg op moment dat u er in moet en er is een rolsteiger aanwezig. De wanden zijn 100 m2, en de plafonds 40 m2.

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Jaren 30 woning stuken na verbouwing

Onze jaren 30 woning wordt op dit moment helemaal opgeknapt. We willen het vervolgens laten stuken. Het gaat om 80 m2 aan wanden, met als ondergrond giboblokken. Hier willen we glad pleisterwerk. Verder willen we ons plafond (50 m2) ook met glad pleisterwerk afgewerkt hebben. De ondergrond is hier van gipsplaten.

Stucen volledige woning

Het gaat om een gerenoveerde jaren 30 woning waarbij ik alle huidige muurbedekking er af ga trekken. Het plafond wordt bedekt met gipsplaten, de muren zullen vooral de draagmuren en enkele gipswanden binnen zijn. Er moet in totaal 250 m2 aan wanden en 100 m2 aan plafonds gestuct worden.

Huis stucen

Wij hebben een huis uit de jaren 30 die volledig gestuct dient te worden. Huidige wanden zijn spachtelputz, sommige wanden zijn afgebikt en er zijn wanden waar wel een centimer op moet. Zouden jullie hier nog op de korte termijn tijd voor hebben?

Jaren 30 woning stuken

Ik zou graag mijn wanden en plafond willen stuken. De wanden zijn 75 m2 in totaal en hebben metselwerk als ondergrond. Ik zou het graag afwerken met glad pleisterwerk en daarna afspuiten met latex. Het plafond is 60 m2 in totaal. De huidige ondergrond is van gipsplaten (60cm dik) en ik zou het graag willen afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex.

Toilet stucen

Het toilet in ons jaren 30 huis gaan wij in juli renoveren. Daarvoor zouden we graag de muren en het plafond laten stucen. Muren zijn circa 7 a 8 m2, het plafond circa 1.5m2. Eventueel afspuiten met latex, mits dat ook met een schrobvaste versie kan. Zo niet, dan verven we het zelf.

Partners

Partners van Casius