Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het isoleren waterdicht maken en stucen van een voorgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het isoleren waterdicht maken en stucen van een voorgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het isoleren waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Het isoleren, waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Wij gaan een dijkwoning volledig opnieuw opbouwen en willen de buitengevel daarbij laten isoleren (4-5 cm), waterdicht maken en laten stucen. Het gaat alleen om de voorzijde van het huis. Ongeveer 27 m2 totaal.

Buitenzijde van een nieuwbouwwoning isoleren en stuken

Ik laat op dit moment in eigen beheer een nieuwe woning bouwen. Op dit moment is het stadium bereikt dat de woning wind- en waterdicht is. Ik wil voor het isoleren en stuken van 170 m² aan de betonnen buitenzijde graag een offerte ontvangen. Ik wil stucwerk op siliconen-basis. Het werk is inmiddels zover, dat deze afwerking al snel kan worden uitgevoerd.

Buiten stucwerk aan laten brengen op vrijstaande woning

Wij willen binnenkort de spouw van onze woning laten isoleren. Omdat het huidige metselwerk vocht doorlaat, willen wij dit eerst aan laten pakken. Wij willen de buitenzijde waterdicht laten stucen met spachtelputz of sierpleister. Het gaat om een vrijstaande woning met een muuroppervlak van 100 m².

Buitengevel stukadoren

Isoleren van na sloop vrijgekomen kopgevel met isolatieplaten vervolgens stuken en waterdicht maken. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen