Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis stucen en latex spuiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis stucen en latex spuiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis stucen en latex spuiten

Stucen 150m² muren en 65 m² plafonds, wellicht ook latex afspuiten

Wij zijn bezig met een aantal grote klussen in ons huis. Één van deze klussen is het stucen van een deel van ons huis. Dat gaat om de woonkamer en hal op de begane grond en op de eerste etage om de hal en 3 slaapkamers. Er moet ook een deel plafonds worden gestuct. Het gaat totaal om zo'n 150m² muren. Hier zijn de ramen en deuren nog niet vanaf gehaald. Plafonds gaat om zo'n 65 m². Wellicht willen wij alles ook laten afspuiten met latex. Ik zou graag een prijsgave ontvangen van enkel stucen en een prijsopgave van stucen met latex afspuiten. In oktober verwachten wij de verbouwingen klaar te hebben om met het stucwerk te kunnen beginnen.

Het stucen van 40m² gemetselde wanden

Wij willen 40m² wanden in ons huis laten stucen. Er zit nu metselwerk en dat moet glad pleisterwerk worden.

Woning stucen

Wij hebben een huis gekocht uit ''84. De muren zijn bewerkt met spackstucwerk en dit willen we graag glad hebben. wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Het gaat om het huis op de Buidelmees in Emmen.

Prijsindicatie bestaande muren stuken

Wij willen 120m² wanden in de woonkamer en twee slaapkamers van ons huis sausklaar laten stucen. Er zit nu oud stuckwerk en daar moet glad pleisterwerk komen. Het huidige stucwerk in de slaapkamers begint los te laten.

Nieuwbouw stucen en latex spuiten

Wij willen 220m² wanden in ons nieuw gekochte huis laten stucen. Het gaat om drie ruimtes op drie verschillende verdiepingen. Het wordt behangklaar opgeleverd en er moet glad pleisterwerk komen en het moet afgespoten worden met latex.

Het stucen van 85 m² wanden met pleisterwerk

Ik wil 85m² wanden laten stucen in mijn huis. Er zit nu spackspuitwerk en daar moet glad pleisterwerk overheen.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij willen 275m² wanden laten stucen in ons nieuwe huis. De huidige wanden zijn behangklaar en daar moet glad pleisterwerk overheen komen.

Bestaande bouw stucen

Ik heb een huis gekocht met steenstrips en een systeemplafond. Dit moet er allemaal uit en strak gemaakt worden. Ik heb nog geen sloopbedrijf gevonden om dit (en de keuken) uit het huis te slopen. wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen en latexspuiten nieuwbouwhuis

Wij hebben een nieuwbouw huis dat gebouwd wordt. Voor de kosten raming van alle extra's wil ik een idee hebben van de stuc kosten. In de plafonds moeten de V-naden ook worden weg gewerkt. Ik heb mijn best gedaan op basis van tekening de m2 te bepalen we kunnen er helaas nog niet in. Het gaat om 230 m2 wanden en 75 m2 plafonds. Daarna graag afspuiten met latex.

Ons nieuwe huis 160 m2 en 420 m² sausklaar gestuct worden

Ons prefab huis wordt midden december opgeleverd. Wij willen het graag sausklaar laten stucen. De plafonds bestaan uit breedplaat vloeren. In totaal gaat het om 580m²; de betonnen wanden zijn 420m² en de betonnen plafonds in totaal 160m².

Partners

Partners van Casius