Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huis aan buitenzijde stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huis aan buitenzijde stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huis aan buitenzijde stucen

Voorgevel stucen

Wij hebben een huis gekocht en willen graag de voorgevel aan de buitenzijde opnieuw laten stuken. Het stucwerk dat er op zit is gescheurd. Het gaat om ongeveer 20 m2 oud stucwerk en we willen hier graag een isolatielaag op en een mooie afwerking.

Stucwerk aan buitenzijde repareren

Wij willen onze antraciet gestucte huis wit laten maken maar eerst moet het stucwerk strakker en gerepareerd buitenwerk Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Huis aan buitenzijde stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Isolatie en stuc aanbrengen op woning

Ik zoek iemand die de buitenzijde van mijn huis kan isoleren en laten stucen. Bij elkaar ongeveer 80 a 90 m2. Zal iets van een ladder aan de pas moeten komen.

Buitengevel stucwerk reinigen en Lotusan texwerk aanbrengen

Ons huis is 3 jaar geleden gestuukt aan de buitenzijde met Stotherm Classic systeem in de kleur ral 9010. De achterzijde van het huis heeft nu een groene aanslag. Hiervoor zijn we op zoek naar een bedrijf die de gevel kan reinigen en kan voorzien van 2-laags Lotusan Texwerk zodat de aanslag niet meer terug komt. Te reinigen oppervlak achtergevel is ongeveer 32 m2.

Stucwerk herstellen

Onlangs stucwerk aangebracht op de vierde verdieping. Echter, te snel geschilderd en vocht komt door het stucwerk heen. Hierdoor begint schimmelvorming. Het huis is uit 1925 en sowieso hebben we redelijk last van vochtige muren. Wel onlangs nieuw voegwerk aan de buitenzijde gehad. Ik ben op zoek naar advies om het werk te herstellen, of om opnieuw uit te voeren. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Gehele buitenzijde woning stuken

Ik wil graag dat u gaat meedenken over materiaal keuze en kleur. De hele woning moet van buiten gestukt worden. Het is een huis van 1927. Geen fotos aanwezig nog. De oppervlakte is een indicatie maar zal niet ver afwijken verwacht ik. Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenzijde benedenverdieping glad pleisteren

Het pleisteren van de benedenverdieping van het huis buitenwand is OSB plaat daarop moet een polystyreen isolatie worden aangebracht van 10 cm en dat stuken met een grijze mortel. 2 deurenkozijnen en 2 ramen en 6 hoek afwerkingen totaal oppervlak is 100 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucen aan de buitenzijde

Huis moet aan volledige buitenzijde gestuct. Benedenverdieping is deels baksteen (zijkant en achterkant), deels oud stucwerk (voorkant). Bovenverdieping + zolder is afgewerkt met Aquapanel platen. Buitenwerk Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk + Afspuiten latex

Buitenzijde van een huis stuken

Prijsopgave buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk