Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen stucwerk

Reparatie stucwerk

Er is schade aan het stucwerk in het trappenhuis zowel de eerste als tweede verdieping. Er is een wasmachine tegenaan gekletterd. Het is strak gestuct en met 9010 latex gespoten. We willen graag weten wat het herstellen kost. Het gaat om wanden Vierkante meter: 10 m2. Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Reparatie stucwerk en opnieuw gespoten worden (9010 latex).

Stucwerk herstellen

Onze buren hebben bij het verbouwen van hun badkamer door de muur heen geboord, waardoor er enkele (3 à 4) gaten zijn ontstaan in het stucwerk en waar ook de bakstenen door kapot zijn gegaan. De muur is ongeveer 3 m2. Ik krijg graag advies van de vakman.

Wanden en plafond herstellen na lekkage

Ik zoek een specialist die mijn plafond en wanden in het trapgat kan voorzien van nieuw stucwerk en op de wanden behang. Daarnaast mag het opnieuw gesaust worden. Het plafond betreft 12 m2 en de wanden betreft 30 m2. Dit werk moet plaatsvinden na een lekkage.

Herstellen beschadigde wandmuur

Wandmuur is beschadigd en moet opnieuw gestuukt worden en geverfd wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Waterschade herstellen

Ik heb waterschade gehad in mijn thuiskantoor. Ik zoek naar een stucadoor die de schade wil inschatten en repareren. Het water is vanuit de vloer opgetrokken naar boven en heeft de latexverf in een schuim achtige substantie veranderd. Tevens is het stucwerk hier en daar verzwakt op die plaatsen. Ik heb een plattegrond bijgesloten, de langste muur west én de muur aan de noordzijde van het trapgat is een buitenmuur (roze knauf onderlaag), de rest is binnenmuur. korte muur 2,08 x 2,44 5,08 lange muur 4,23 x 2,44 10,32 plafond 4,23 x 2,08 8,80 overige binnenmuur 2,08 x 2,44 5,08 overige binnenmuur 4,23 x 2,44 10,32 extra trapgat? totaal 39,5912

Betonrot in kelder herstellen door stucwerk

Op 2 plekken in mijn kelder laat stucwerk los, ik vermoed betonrot. Ik wil dit graag laten herstellen

Herstellen stucwerk wanden en plafond

Ik heb 3 jaar geleden de wanden en plafonds laten stucen in mijn nieuwbouwwoning. Inmiddels zijn er een scheur ontstaan en zijn er oneffenheden. Die wil ik laten repareren. Daarnaast heb ik lichtpunten verplaatst. Deze wil ik weer dicht gestukt hebben. Het zou gaan om 60 m2 aan wanden en ongeveer 45 m2 aan plafonds. Daarnaast wil ik dat er 45 m2 aan vloeren worden afgeplakt. De gehele verbinding van de trap naar de muur zit ook een kloof tussen, dit zou ik ook graag aangesmeerd willen hebben.

Herstellen spachtelwerk

Door isolatie? Vochtprobleem. Stucwerk korrekt moet er af. Laat ook weten wat wat wij vooraf moeten doen. buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Plafond opnieuw spuiten

Een (kleine) lekkage heeft kringen op ons gestucte en met twee lagen matte, witte latex gespoten plafond achtergelaten. Daarom moet waarschijnlijk het hele plafond opnieuw gespoten worden. Maar het is een nieuwbouwwoning van ongeveer 2 jaar oud en er zitten 4-5 krimpscheuren in het plafond, over de hele breedte van 5.7 meter die we het liefst meteen laten herstellen. Daarom zou ik graag een offerte ontvangen voor het herstellen van de krimpscheuren plus het evt isoleren van de lekkagevlekken en het opnieuw spuiten van het plafond. A.u.b. de kosten voor het stucwerk en het verfwerk apart benoemen. Mochten we de krimpscheuren niet willen herstellen ben ik ook benieuwd naar uw advies voor het lokaal opnieuw spuiten van het plafond. M.a.w. alleen het gebied rond de vlekken. Ik vermoed namelijk dat je dit altijd zult blijven zien omdat het donkerder wordt dan de rest, waar slechts 2 lagen op zitten. Het oppervlakte is ongeveer 75m2 aan plafonds, daarnaast moeten wij 75m2 aan vloeren laten afplakken.

stucwerk trappenhuis

Onze VvE heeft een onderhoudsplan. Onderdeel daarvan is schilderen van het trappenhuis. Het bestaande stuc-/pleisterwerk bevat delen welke los zitten of waarvan de ondergrond hol klinkt. Dit stucwerk zal hersteld of vervangen moeten worden, voordat het opnieuw geschilderd kan worden. Daarnaast bevat een muur van het dakterras \'kringels\' in het bestaande stucwerk. Dit zal gerepareerd of vervangen moeten worden. Onderdeel van het werk is het weghalen van loszittend stucwerk.. Wij weten niet of wij dit zelf weg kunnen halen, mede afhankelijk van de diepte van te herstellen stucwerk. Daarom graag deskundig advies hiervoor en offerte voor te verwachten prijs. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Partners

Partners van Casius