Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel kapotte buitenmuur stuken en sausen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel kapotte buitenmuur stuken en sausen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel kapotte buitenmuur stuken en sausen

Herstel kapotte buitenmuur: stuken en sausen

De buitenmuur is voorzien van stucwerk en heeft een aantal scheuren deze wil ik graag hersteld zien en opnieuw gesausd. Er zijn ook nog een aantal gaten ontstaan die opgevuld moeten worden. Het gaat om 70 m2. Het is 7 meter hoog. Een steiger is noodzakelijk met een hoogte van 6.5 m. De scheuren zijn waarschijnlijk ontstaan door bouwput verderop. Als de put af is laat ik wellicht de hele buitenmuur stuken en opnieuw sausen.