Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granollen van een muur met kleur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granollen van een muur met kleur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granollen van een muur met kleur

Granollen van een muur met kleur

Het granollen met een kleurtje van één rechte muur van 7.00 m.lang en 1.65 m hoog.

Muur granollen

Wij willen een muur van ongeveer 25 vierkante meter in de kamer laten afwerken met granol. Op de muur zit op dit moment behang, dit kan ik eventueel zelf verwijderen of afhankelijk van de kosten kunt u dit doen. Onder het behang zit een betonnen muur. Onze vraag is dan ook wie dit kan doen en wat gaat dit kosten.

Granol wand egaliseren

Het egaliseren van een granollen keukenmuur. Deze muur 3,10m meter breed en 1 meter hoog. Ik wil het glad laten maken zodat ik het zelf later kan schilderen. Prijsopgave graag per mail.

Muur laten granollen

1 lange muur granollen. Met 3 of 4 mm korrel, even zien wat er op een andere muur zit. In totaal 26 m2. De ondergrond is nu nog behangen, dat haal ik zelf weg. Daaronder zit een bepleisterde muur.

Wand granollen

In mijn huiskamer willen wij graag een muur gegranold hebben. De muur heeft een oppervlak van ongeveer 25 m2.

Granol vernieuwen op de muur

Graag ontvang ik offerte i.v.m. prijs vergelijking. Granol muur van 2,40 meter hoog, 4,10 breed moet uitgehakt worden , na stuken weer granollen. Prijs incl. Histor verf gebroken wit. I.v.m. mijn werk ben ik niet tel. Bereikbaar. Niet bellen aub. Graag ontvang ik z.s. m een offerte. Vriendelijk groet Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15m2

Muur laten granollen

Het gaat om een rechte muur van 6 bij 2.5 meter die ik wil laten granollen. Het behang is er helemaal vanaf gehaald en de ruimte is leeg.

Muur in het trapgat stucen of granollen

De muur langs mijn zoldertrap ziet er niet uit nou willen we die graag laten stucwerk en of granollen. Hij is ongeveer 4 meter hoog en ongeveer 2 meter breed.

Muren granollen of spachtelputzen

Wij hebben een huiskamer van ongeveer 39 vierkante meter. Wij willen het in een zachte roomkleur gespachteld hebben of granol ik weet het niet precies. Het moet net als heel fijn schuurpapier zijn dus een fijne structuur. Het gaat om de woonkamer. 1 lange muur van 12 meter en een muur van 5 meter. Zitten ook wat deuren in. Graag komen kijken voor een offerte.

Muur granollen

Ik heb een muur van 2.60 hoog en ongeveer 6 meter lang. Deze moet worden gestuct. Ik heb hem zelf al in de voorstrijk gezet en het materiaal is al in huis (er is een radiator die er afgehaald moet worden om achter te granollen). In de muur zit een raam van 2 meter breed en dat is dus minder werk. Er ligt al vloerbedekking dus er moet netjes gewerkt worden.