Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gladpleisterwerk en latex afspuiten van woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gladpleisterwerk en latex afspuiten van woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gladpleisterwerk en latex afspuiten van woning

Bestaand huis laten afspuiten

Wij willen onze nieuwe woning laten afwerken met gladpleisterwerk en aflaten spuiten met latex, eventueel willen wij ook spachtelputz. Voorbeide opties graag een offerte. De wanden hebben een oppervlakte van ongeveer 10m2, de plafonds ongeveer 40 m2. Wij willen ook 50m2 aan vloeren laten afplakken.

Gladpleisterwerk en latex afspuiten van woning

Woning (3 lagen) is uit 1940. Bovenste 2 verdiepingen zullen de wanden nieuw geplaatst en bekleed met stucplaat, muv buitenwanden (kop gevels) die voorzien zijn van bestaand stucwerk. Op begane grond zullen plafonds stucplaat zijn en de wanden bestaand stucwerk. Bestaand stucwerk voornamelijk intact en schoon, muv locaties met nieuwe (als ook afgesloten) deuropeningen en doorbraken (3 stuks). Het gaat om ongeveer 50m2 aan wanden van stucplaten die wij met glad pleisterwerk willen laten afspuiten in latex en een plafond van ongeveer 320m2 die ook met gladpleisterwerk en latex laten afpsuiten.

Gladpleisterwerk laten afspuiten latex

2 jaar terug mijn woning laten verbouwen en de plafonden verlaagd, welke vervolgens mooi gestucd en met laten afgewerkt zijn. Maar ik heb gisteren dus een lekkage gehad van de bovenburen waardoor er water doorheen is gaan druppelen. Het gaat om een plafond van 5m2.

Nieuwbouw gladpleisterwerk en latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stuken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en in de woonkamer + zolder willen wij op de muren gladpleisterwerk en het moet ook gesausd worden. Het gaat hier om ongeveer 90 m2. Daarnaast willen we de knieschotten en schuine wanden op zolder voorzien van latex (liefst met een kleurtje). Ook lijkt ons beton cire op de lange wand in de woonkamer heel erg mooi, maar dat gaat ook ruim 30 m2 en volgens mij wordt zo'n lange muur erg prijzig. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd. Wanden: 90 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Graag heb ik contact over wat er wel en niet mogelijk is.

Gladpleisterwerk met Latex

We hebben onlangs een woning gekocht met bouwjaar uit 2001 die wij graag gladgestucd willen hebben waarvan een a 2 muren met een kleurtje. Gaat om circa 180 m2 zonder plafonds. Plafond zou misschien kunnen mocht het in budget passen. Wij maken gebruik van een bouwdepot. Mocht er een afspraak gemaakt te moeten worden om te kijken is dat geen probleem ben dagelijks thuis na 5 uur. Wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stukadoren en latexen

Nieuwbouwwoning, graag offerte gladpleisterwerk en latex afspuiten, waarvan sommige muren in kleur. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex