Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaten afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaten afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaten afwerken

Stuc- en latex spuitwerk van muur en plafond na lekkage

Wij hebben een lekkage gehad in de badkamer en het water heeft ons verlaagde plafond van gipsplaten in de woonkamer beschadigd. Het water is via de badkamer ook in aangrenzende kamers in de muren terecht gekomen. Deze muren willen we opnieuw laten stucen en het verlaagde plafond na reparatie moet ook gedaan worden. 15 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Stucen van bijkeuken

Bijkeuken heeft tegel/steen ondergrond, is niet volledig vlak, tot 5 mm oneffen, zijn op dit moment gipsplaten voor geplaatst (zie foto) die we zullen verwijderen. Uitvoerdatum aankomende week of de week erna. Betreft 10 m2.

Beschadigd plafond vernieuwen door stucwerk en gipsplaten

Door waterschade is er een deel 1 m x 2,5 m van het plafond beschadigd. Daar moeten nieuwe gipsplaten tegenaan geschroefd worden en dan glad gestucd evenals een kleine beschadiging van de muur. Daarna alles met latex in 2 kleuren rollen 25 m²

500 m2 stucwerk appartementen in boerderij

Wij hebben een appartement in een boerderij gekocht, aan wandwerk om te stucen is hier ongeveer 130 m2 aan stucwerk, waarvan 10 m2 op de kale gemetselde muur stucwerk moet worden aangebracht. Het zijn gipsplaten die niet gespoten kunnen worden. In totaal gaat het om 500 m2 stucwerk als de overige appartementen meedoen.

Zolderetage stuken

Wij hebben een 100 jaar oude zolderetage gekocht casco opgeleverd en willen over het gipsplaat stuken. De helft van de wanden zijn schuin. Het gaat om ongeveer 50m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. Daarnaast is er een vide waar nog 15m2 aan recht plafond. Het gaat om gipsplaten, het is de bedoeling dat het dan eventueel ook wordt afgespoten in het wit.

restaurant stucen

Ik heb wat binnen wanden geplaats van giboblok en gipsplaten in mijn restaurant. Het is de bedoeling dat deze met glad pleisterwerk worden afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 45m2.

nieuwbouw woning stucen

Het gaat hier om een nieuwbouw woning . De begane grond zou glad gestuct moeten worden +/_ 100 m2 . De eerste verdieping zou Spackspuiten in kleur OOk 100m2 en de zolderkamers enkel Spackspuitwerk ( wit ) dus de meeste goedkope manier . Op de zolder zijn uiteraard gipsplaten +/- 50 m2

Woning plafond en wanden stucen

Wij zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het volgende stucwerk: - wanden in de keuken en badkamer totale oppervlakte 7m2 (ondergrond beton) - Plafond woonkamer/eetkamer 22,75 m2 (huidige ondergrond gipsplaten 60cm). Daarnaast het plaatsen van een ornament op het plafond en afspuiten latex De opdracht mag zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Waterschade herstellen

Wij hebben waterschade in 2 ruimtes het gaat om de plafonds. Betreft totaal 18 m2. Indien mogelijk ook oude gipsplaten vervangen voor nieuwe. We willen dit graag af laten werken met glad pleisterwerk.

Woning stucen

Wij willen onze woning laten stucen. Op het plafond hebben we nieuwe gipsplaten, op de muren hebben we voornamelijk oud stucwerk. Een muur is van een soort gipsblokken. het gaat om ongeveer 75 m2 en om 25 m2.

Partners

Partners van Casius