Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaten afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaten afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaten afwerken

Woning stucen

Wij willen onze woning laten stucen. Op het plafond hebben we nieuwe gipsplaten, op de muren hebben we voornamelijk oud stucwerk. Een muur is van een soort gipsblokken. het gaat om ongeveer 75 m2 en om 25 m2.

Stucen gerenoveerde boerderij (340 m2)

Boerderij gestript. Nu opnieuw opbouw en beneden plafond en wanden stucen en spuiten wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Bestaande woning stucwerk

Hallo, Wij zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het stucwerk in de volgende ruimtes: - Keukenwand 9,73 m2 (waarschijnlijk huidige ondergrond beton) - Badkamer 1/4 wanden 3,11 m2 (waarschijnlijk beton) - Plafond woonkamer/Ensuite 22,75 m2, huidige ondergrond zijn gipsplaten (zitten richels in die we dicht willen hebben) Begin maart willen wij beginnen, als dit kan. Alvast bedankt.

Gipsplaten vlakmaken

Graag zou ik de gipsplaten vlak laten maken. Er zij diverse wanden geplaatst met 60 cm gipsplaten. Deze saus- of behangklaar maken. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Plafond afsteken en opnieuw stucen

Ik wil graag de plafonds van onze badkamers weer strak hebben. Het gaat om het afsteken en stucen van het plafond. De badkamer beneden is 2 x 2,80 meter ongeveer en de badkamer boven heeft een recht deel (ongeveer 1 x 2 meter) en een schuin deel (1,5 x 2 meter) waar een dakraam in zit. De plafonds hebben gipsplaten. Als het mogelijk is willen we graag de kosten voor het schilderen apart op de offerte.

Een geplaatste tussenwand glad stucen

Wij hebben een tussenwand geplaatst die wij willen laten stucen/pleisteren. Het gaat om een wand van ongeveer 15 m2, dus ongeveer 30 m2 in totaal. De wand is gebouwd van Gyproc gipsplaten. Beide kanten zijn al voor gestreken en de plinten liggen er al tegenaan. De bovenkant is niet gekit en er lopen verwarmingsbuizen doorheen.

stucwerk wand

De muur is geisoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Wij willen dit nu strak gestuct hebben. Het gaat om ongeveer 10m2.

Zolder stucen: plafond en wanden

Ik ben de zolder aan het verbouwen, het gipswerk (gips op metalstud) is bijna klaar dus het kan binnenkort glad gestuct worden en dit laat ik graag door u doen. De zolder heeft groot en deels een schuin dak. Het plafond is ongeveer 1 m bij 7 m, deze heeft ook gipsplaten als ondergrond en moet glad gestuuct worden. Daarnaast is de zolder in 2 kamers verdeeld. Als de prijs meevalt wil ik beiden stucen, dan gaat het om ongeveer 90 m2, anders wil ik de grootste ruimte laten stucen en dan kom je op 60 m2 uit. De achter muur is van beton, de rest van gipsplaten. In de week van 10 februari zou ik graag willen beginnen.

Zolder en plafond badkamer stucen

Wij hebben een zolder die is afgetimmerd met gipsplaten en een aantal muren die eerder met de bouw mee gestuct zijn. Nu willen we alles opnieuw laten stucen. Ook zit er een plafond in de badkamer bij.

Plafond gladmaken met pleisterwerk

Het plafond van gipsplaten wil ik met glad pleisterwerk strak laten maken. Het gaat om 25m2.

Partners

Partners van Casius