Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel opknappen

Buitengevel met stucwerk stukadoren

Graag zouden de buitengevel willen laten opknappen door de gevel te laten stuken. Er zitten scheuren in het bestaande stucwerk en de huidige verflaag laat los. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Gevel opknappen

De buitenkant van mijn woning is aan de gevel bedekt met pleisterwerk. Er zijn wat gaten in gevallen en door de vorige bewoner is er een nieuw kozijn voor de voordeur ingezet, maar het pleisterwerk is niet bijgewerkt. Graag zou ik dit willen laten opknappen. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucwerk buiten opknappen

Removal of old stucco and replacement. Easily accessible to side of deck/terrace. 3m high, 5 m long, less door/window. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het repareren van het oude stuukwerk aan de buitenzijde van de woning. De gevel is goed bereikbaar via het dakterras. De afmeting zijn 5 meter breed en 3 meter hoog, inclusief deur en kozijn. Er zijn foto's beschikbaar.

Gevel glad stucen

Ik ben voor een klant een oud pand aan het opknappen. Op de achtergevel zit aan de buitenzijde oud stucwerk met hier en daar wat kleine scheurtjes. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het aanbrengen van een nieuwe laag stucwerk van ongeveer 50 m². Het werk zal in overleg met de klant in het voorjaar moeten worden uitgevoerd. Ik zal daar zelf dan ook aan het werk zijn en een steiger plaatsen.

Buitengevel opknappen met stucwerk

Bij onze woning is de bovenverdieping later geplaatst en daardoor zit er een duidelijk verschil in de kleur van de gevel. Momenteel zijn wij op zoek naar een passende oplossing. Stuken zou naar ons idee een groot verschil maken. Het gaat echter om een groot oppervlak, daarom zijn wij erg benieuwd wat dit zou moeten kosten. Ons huis is zo'n 11,5 meter lang, zo'n 6 meter hoog en ongeveer 8 meter diep. Aan de achter gevel zit een uitbouw die niet noodzakelijk hoeft te worden behandeld.

Gevel met stuc- en schilderwerk opknappen

Huidige verflagen er afhalen, stucwerk repareren, opnieuw verven (inclusief grondverf), deels wit, deels geel en met bruine strepen op de witte gedeelten. Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie + Alle afwerkingen.