Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele appartement van schuurwerk voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele appartement van schuurwerk voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele appartement van schuurwerk voorzien

Stuc- en verfwerk in het gehele appartement

Stucen en verven van de wanden van het gehele appartement. Wanden Vierkante meter: 260 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Appartement stukadoren

Het betreft een appartement op de 4e etage van 103 m2, 4 x raamopeningen van 1800 x 1500 mm, 5 x deuropeningen van 2450 x 900 mm. De plafondhoogte is 2450 mm. De wandoppervlakte is daaruit volgend 90 m2, het plafond is 90 m2. Het gehele huis is voorzien van gladde plavuizen, komt na het stuckwerk vaste vloerbedekking over. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

Betonlook pleisteren in een appartement

Glad (beton) vochtwerend pleisterwerk gehele appartement. Wanden: Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gehele woning glad stuken

Een appartement begane grond gekocht in monumentaal pand, omstreeks 1900. Was voorheen huurhuis. Soort muur op dit moment is onbekend, maar ik neem aan oud stucwerk. Totale woonoppervlakte is 44m2, dus ik heb een ruwe schatting van de wanden genomen. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gehele appartement van schuurwerk voorzien

Gehele appartement voorzien van schuurwerk. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Stucen van nieuwbouw

Een dun laagje stucen op behangklare wanden in gehele appartement. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Appartement laten spackspuiten

Voor mijn woning/appartement (120m2) wil ik de muren laten spackspuiten. De totale oppervlakte waar spuitwerk voor nodig is bedraagt ongeveer 120m2. De meeste muren zijn van gipsblokken, en enkele muren van beton (met de gebruikelijke kleine \'gaatjes\' er in). Graag informeer ik naar de prijzen per m2 (of voor de gehele klus), en hoe snel de klus uitgevoerd kan worden. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Appartement spackspuiten

Voor mijn woning/appartement (120m2) wil ik de muren laten spackspuiten. De totale oppervlakte waar spuitwerk voor nodig is bedraagt ongeveer 120m2. De meeste muren zijn van gipsblokken, en enkele muren van beton (met de gebruikelijke kleine \'gaatjes\' er in). Graag informeer ik naar de prijzen per m2 (of voor de gehele klus), en hoe snel de klus uitgevoerd kan worden. Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Scheuren in de muren behandelen

Op 16 juni krijgen wij de sleutel van een appartement te Alphen aan den Rijn. In enkele muren zitten scheuren die behandeld moeten worden. Wij hebben tevens de vraag of op die manier de gehele muur gedaan moet worden of slechts de scheuren? Op dit moment heb ik een bepaald aantal m2 opgegeven, echter weet ik niet of dit de daadwerkelijke oppervlakte wordt, dit hangt dus af van eventueel plaatselijk stucwerk. Wanden: 15 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Wanden stucen en latex spuiten

Wij krijgen eind september de sleutel van ons nieuwbouwappartement. Daarvan willen we de wanden van de hal, 2 slaapkamers en washok laten stuken, wit. De wanden in de woonkamer graag gespoten in een kleur. De oppervlakte van het gehele appartement is 113 m2. Ik zou u graag de bouwtekening toesturen voor een juiste offerte.