Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in de muur vullen en stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in de muur vullen en stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in de muur vullen en stucen

Waterschade herstellen

Na waterschade moet het plafond in de wc en de slaapkamer muur worden hersteld. Er zit nog een gat in de muur van 40 x 40 cm. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gat in de muur vullen en stucen

Ik heb een gat in de muur van ongeveer 40 cm x 40 cm x 14 cm. Deze wil ik graag opgevuld hebben en de muur daar omheen glad gestuct hebben. Graag ontvang ik een offerte met daarin gespecificeerd de arbeidskosten, materiaalkosten en btw bedrag (en eventuele andere kosten). Ik hoor graag van u. Alvast bedankt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren gang met sierpleister bewerken

Door de lekkage in de leidingen hebben de vakmensen een gat in de muur gemaakt om leidingen te vervangen en omdat er sierpleister op de muren zit wil ik graag dat er opnieuw alle muren gedaan worden. Dus de oude sierpleister af en opnieuw alles, zodat geen verschil ontstaat. De gang is ongeveer 20 m2 met 9 deuren dus er zijn veel hoeken.

Keuken stucadoren

Ik wil graag mijn keuken wanden en plafond laten stuken voor dat de nieuwe keuken worden geplaatst. Ik doe zelf de leidingen in de muur frezen en de tegels van de muur halen. Verder word er een muur uit gebroken en deur gat dicht gemetseld dit word ook door ons zelf gedaan. Het gaat puur alleen om de wanden en het plafond van de keuken glad stuken. Dit zal ongeveer 16 m2 wand zijn en 8 m2 plafond.

Na waterschade een muur stucen

De loodgieter heeft een gat van 35 cm x 35 cm x 13 cm (l x b x d) gemaakt om lekkage te repareren. Graag heb ik het gat dichtgemaakt en glad afgewerkt. Alvast bedankt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur affilmen na trekken leidingen

In de keuken zijn tbv onze nieuwe keuken leidingen getrokken. De sleuven moeten worden gedicht en de muur moet glad gemaakt worden. Dikte stucwerk max 3 mm. Ook de andere zijde van de muur moet gedaan worden omdat er een gat is ontstaan door het frezen Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schade herstellen

Zowel in de slaapkamer als woonkamer is er schade wat hersteld moet worden. Gaat om een gat in de muur en een barst. En door vochtvlekken moet de hele muur opnieuw gespachteld worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucen van een keukenruimte

Op 14 en 15 november wordt bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Als voorbereiding hierop hebben wij 1,5 week geleden een gedeelte van de muur tussen de woonkamer en de keuken laten uitbreken zodat een doorkijk ontstaat naar de woonkamer. In het weekend van 4/5 november willen wij de huidige keuken uitbreken en de leidingen verleggen. Daarna (maandag 6/dinsdag 7 november) zouden wij graag de muren in dan lege keuken en de ruimte rondom het nieuw gemaakte gat willen laten stucen zodat een week later de nieuwe keuken geplaatst kan worden en wij daarna de muren kunnen verven. In totaal zal ongeveer 20-25 vierkante meter gestuct moeten worden. Zouden jullie in de gelegenheid zijn om op de genoemde data de keuken te komen stucen? En kunnen jullie een inschatting geven van de kosten daarvan? De werkplek is goed bereikbaar en er zijn parkeerplekken voor de deur. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Stukadoorswerk na sloopwerk

De schoorsteen in de woonkamer is gesloopt en nu zoeken we een stukadoor om het rookkanaal en de muur weer glad te stuken. Het gat van het plafond moet worden dichtgemaakt en de vloer geëgaliseerd. Onderaan is het circa 1 meter breed. Het plafond is op ongeveer 2.50 meter. Zie foto's. Graag een totaalprijs voor de klus.

Gaten in de muur repareren

Er zijn gaten in mijn muur, graag wil ik weten wat de kosten zijn om te laten maken? Het gaat om een binnenmuur. De muur brokkelt een beetje af, ik weet niet precies wat het is. Er is iets tegen de muur aangestoten en nu zit er een gat in de muur.