Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gang en stukje overloop stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gang en stukje overloop stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gang en stukje overloop stuken

Stucwerk gang, keuken en wc

We hebben wat glad stucwerk in de keuken, gang en wc. Ondergrond plafond is veelal stucplaat en wanden bestaand stucwerk en klein stukje tufsteen. Vloer is al afgeplakt met stucloper. Startdatum in overleg mogelijk. Zouden jullie hier een offerte voor willen maken? - Keuken wanden circa 22 m2 - Keuken plafond circa 6,5m2 (indien nodig, is al gestuct) - WC wanden circa 6,5m2 - WC plafond (stucplaat) circa 1m2 - Gang wand boven en naast deur (stucplaat) circa 1,5m2 - Gang plafond (stucplaat) circa 6,5m2

Gang en stukje overloop stuken

De gang waar de trap zit zit granol op deze moet glad worden, zodat ik hem kan schilderen. Stukje overloop stuken. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning stucen

Omdat mijn wanden van mijn nieuwbouwwoning nog niet egaal genoeg zijn om te behangen met renovliesbehang ben ik op zoek naar een stukadoorsbedrijf die mijn huis zo snel mogelijk glad kan stucen. Het gaat om ongeveer 150 m2, alle wanden in mijn huis (woonkamer, keuken stukje, gang, boven de trap, eerste verdieping hal, 3 slaapkamers en 2 muurtjes op zolder). Bijgaand vindt u de bouwtekeningen van mijn huis. Kunt u mij hiervan een prijsopgave sturen? En hoelang zouden jullie hier mee bezig zijn en wanneer zouden jullie kunnen starten? Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafonds glad stuken

Ik wil graag het plafond van mijn voorhal, gang, toilet en keuken + een klein stukje wand in de keuken gestuukt hebben. Het is een ouder jaren 30 huis en de vorige eigenaren hebben het één en ander geprobeerd te klussen, maar het is niet helemaal goed gegaan. Graag zou ik deze doorn in het oog nu eens weggewerkt willen hebben. Het zou op vrij korte termijn kunnen, maar in het nieuwe jaar mag ook. Bijna overal zitten gipsplaten, maar door de bouw van het huis zal niet alles loodrecht zitten. Ik raad aan van te voren langs te komen om het werkgebied te bekijken. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Hertselwerk

Heer, mevrouw, vanwege een lekkage zijn de muren van mijn inpandige berging, stukje slaapkamer en de gang aangetast. Het stucwerk laat daardoor los en er zit ook schimmel op de muren van deze ruimten. Ik weet niet precies hoeveel m2 dat is. Het zal wel minder of meer zijn dan 25 m2. Graag een offerte of afspraak maken om te bepalen wat er moet worden hersteld. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Muurtje stuken in de gang

Ik heb in de gang van mijn woning een stukje muur van 4 m² waar het tegelwerk af is gehaald. De gemetselde ondergrond wil ik nu laten glad stuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Wanden plus plafond stucen

Op de begane grond: de woonkamer en de keuken, een klein stukje van de gang, de wanden en het plafond stuken en vervolgens met latex bespuiten. De wanden zijn ongeveer 80 m2. Het plafond is ongeveer 60 m2. De huidige ondergrond van beide betreft spackspuitwerk.

Behangklaar stucen van wanden

Vanwege waterschade moet er een muur in de gang en een stukje boven de keukendeur opnieuw gestuckt worden. Ik schat het geheel op ongeveer 15 m2. De muren zijn van beton en momenteel nog aan het drogen.

Buitenstucwerk herstellen

Wij hebben aan de achterzijde van onze jaren dertig woning een aanbouw die aan de buitenzijde is voorzien van stucwerk. Ik heb hier een maand geleden een ploegje Polen aan de gang gehad, die de verkeerde materialen uit mijn schuur hebben gepakt. Ze hebben er Fix and Finish op aangebracht. Door de vorst is die laag nu gaan verpoederen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en de muur te herstellen. Het gaat om ongeveer 50 m² op de begane grond en een klein stukje boven de aanbouw. Ik sta open voor uw voorstel voor herstel.

Gang en toilet glad pleisteren

Het gaat om een lange gang van 9 meter, 3 meter hoog, 3 deuren in de gang, een toiletje en klein stukje muur naast trap. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)