Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bungalow laten stukadoren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bungalow laten stukadoren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bungalow laten stukadoren

Bungalow van binnen stukadoren

Wij hebben een patio bungalow gekocht waarvan de plafond en wanden gestuct dienen te worden. Plafonds worden vernieuwd met stukplaten 40 cm breed. De wanden in de woonkamer zijn nu voorzien van schoon metselwerk. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw aan buitenzijde stukadoren

Het betreft een nieuwbouw bungalow die ik in zijn geheel aan de buitenzijde wit wil laten stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Bungalow laten stukadoren

Bestaande bungalow aan het verbouwen wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw glad stukadoren

De begane grond van onze bungalow wordt opgeleverd met gestuukte muur op kalkzandsteen. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Buitenmuur van de woning en een tuinmuurtje stukadoren

Wij hebben op een gedeelte van de buitenmuur van onze woning stucwerk en willen dat graag laten uitbreiden. Op onze patio willen we buitenstuc laten aanbrengen op een muur en aansluitend op een tuinmuurtje. Op dit muurtje moet ook een latei worden aangebracht. Het gaat om in totaal 9 m². Er is geen steiger nodig, alles is op de begane grond van een bungalow. Wij laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Bungalow stukadoren

Ik wil de muren en de plafonds gestuukt hebben. Plafonds: de hal, de huiskamer, de 1e slaapkamer, een 2e slaapkamer, de wc, de douche en de bijkeuken. Muren: de huiskamer, de wc, de hal, en de bijkeuken, 1e slaapkamer, 2e slaapkamer. Het gaat om een bungalow. De bungalow is 8.30 bij 13.75 meter met een plat dak.

Plafond schilderklaar stukadoren

Het betreft een nieuwbouw bungalow met een plafond van ongeveer 160 m2. Dit is een schilderklaar gipsplafond. Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuren stukadoren van bungalow

We hebben een gelijkvloerse bungalow uit de jaren 70. Daarvan moeten een aantal bakstenen buitenmuren worden gestuukt. Het gaat om ongeveer 40 m2. Er zitten drie ramen in deze muren. We willen graag een middel grijze kleur in het stucwerk. De ondergrond bestaat uit vrij grove bakstenen. Isolatie is aan de buitenzijde niet nodig. De muren zijn 2,5 meter hoog. We willen de werkzaamheden omstreeks maart of april 2016 laten uitvoeren. Wij zijn het best bereikbaar op woensdag- en donderdagavond en de gehele vrijdag, om het werk door te spreken en op te nemen.

Buitenwerk spachtelputzen

Buitenzijde woning stukadoren. Vrijstaande bungalow jaren 80 gebouwd. Buitenwerk Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz