Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Wij willen graag de schoorsteen van onze bungalow woning laten bezetten of stucen. Afmetingen schoorsteen ca. 2 m breed, 4,5 hoog en breedte variëren van ca. 20, 40 vanwege het uitsteken van de schoorsteen aan de zijde van de woning. Boven het dak is de breedte ongeveer 70 cm. De voegen moeten hier en daar verwijderd en hersteld worden. Helemaal aan de bovenkant is ook een scheur. Verder stucen/ bezetten. Kleur grijs/antraciet schilderen. Boven op de schoorsteen wellicht vlak maken, nu als een soort punt. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de extra kosten hiervan zijn. Ik hoop dat iemand op korte termijn ons zou kunnen helpen. In afwachting op een offerte.

Buitenzijde van een schoorsteen stuken

De schoorsteen op het dak is aan 2 kanten het stucwerk losgelaten en er zijn stukken weg aan 1 kant. Omdat het een rijksmonument is wil ik dit graag laten restaureren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 3 vierkante meter.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen

We hebben een dakopbouw om onze schoorsteen gebouwd. De schoorsteen moet aan de zij- en achterzijde gestuukt en geïmpregneerd worden om de opbouw af te sluiten en waterdicht te maken. De overgang van de leitjes naar de schoorsteen wordt alleen door een loodrand doorbroken. Deze is niet verlijmd met de schoorsteen, regen loopt nu dus gewoon naar binnen. Daarbij is de schoorsteenafwerking poreus door ouderdom, er slaat vocht doorheen. Voor een gedetailleerde offerte is het misschien beter even langs te komen om een blik te werpen. Er zijn foto's beschikbaar.

Stucwerk buitenmuren schoonmaken en impregneren

Het betreft een vrijstaande woning die de isolatie aan de buitenzijde heeft met daarop korrelig stuukwerk, Duitse bouwer. Op de delen waar het stucwerk buiten in verbinding komt met zink scheurt, waarschijnlijk door werking zink bij warm en koud weer. Op die plaatsen, ongeveer 1 meter hoog, dient een oplossing te komen. Daarnaast schoonmaken en impregneren van stucwerk. Vooral de voorgevel is groen en het stuukwerk brokkelt af. De gevel is 7.5 meter breed, de goothoogte 4 meter en de woninghoogte inclusief schoorsteen 10 meter. De garage is 5.5 meter hoog en 5 meter breed. Graag maak ik een afspraak met een vakman die deze werkzaamheden kan uitvoeren en een advies kan geven in verband met het stuukwerk en het zink.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen

Ik vraag u beleefd om een offerte voor het stucen van een schoorsteen. Het losse materiaal is al verwijderd en de schhorsteeen is met een hogedruk reiniger schoongemaakt. De schoorsteen is met een ladder via de aangebouwde keueken makkelijk te berijken. Oppervlakte ca. 4m². Voorkant x 0,55 m. Achterkant 1,40 x 0,55 m Diepte m

Buitenzijde van een schoorsteen stucen

Het gaat om een schoorsteen van een bungalow. De schorsteen is 100x50x400 (bxdxh) en valt half weg in huis en loopt van maaiveld tot 100 cm boven het huis. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk aanbrengen op de schoorsteen.