Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenstucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenstucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenstucwerk

Buitenstucwerk vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van het buitenstucwerk op de grondlaag van de woning. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenstucwerk

Het gaat om het aanbrengen van stucwerk op de buitenmuur van een hoekhuis en het ernaast gelegen tussenhuis. Traditionele bouw: begane grond, 1e verdieping en zolder met schuin dak, dus alleen op hoekhuis de punt onder het dak. Samen ongeveer 145 m2. Uitvoering bespreekbaar, in juni of juli.

Buitenstucwerk onderkant huis

Ik ben op zoek naar iemand voor buiten stucwerk + isolatie van de onderkant (souterrain) van een vierkant huis van 8x8 meter. De hoogte is 65 cm. Het gaat om 20 m2.

Buitenstucwerk vervangen

Oude stucwerk zit hier en daar los en moet worden vervangen het ia alleen op de begane grond. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Binnen- en buitenstucwerk aanbrengen

Deze oude woning is uitgebreid met een uitbouw. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Buitenstucwerk van de bungalow renoveren

Buitenwerk Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenstucwerk en isolatiewerk aanbrengen

Buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenstucwerk repareren of opnieuw stucen

Buitenwerk: 30 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenstucwerk 280 m2

Ik wil graag de buitengevel laten stukken. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 280 m2. Ik heb 10 jaar ervaring als stukadoor met binnen- en buiten stucwerk. Ik ben bekend met elk soort stucwerk. In de afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt aan veel projecten. En zoveel kennis opgedaan. Ik denk graag met u mee tijdens het werken aan het project.

Buitenstucwerk op isolatie

Het is niet geheel duidelijk wat er moet gebeuren aan de gevel vóór het daadwerkelijke stuken in verband met de oude laag. Het is onbekend wat er onder zit en wat er naar voren komt. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Partners

Partners van Casius