Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur wit pleisteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur wit pleisteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur wit pleisteren

Buitenmuur wit pleisteren

Wij willen graag de aanbouw (opnieuw) bepleisterd hebben in het wit. Wat voor type pleisterwerk weten we nog niet, hier willen wij wat advies over. Oppervlakte is plusminus 5.6x 2.6 (14.56) bij 6x 2.6 (15.6). 30.16- 6(kozijnen) totaal 24.16m2. Uitvoering mogelijk vanaf nu tot en met september. Maar vóór oktober.

Buitenmuur garage voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die de gemetselde wanden van de garage kan voorzien van stucwerk. Het huis is uitgevoerd in genuanceerd rode steen. De garage wordt wit. Helaas heeft de architect gekozen de garage te schilderen wat er totaal niet uit ziet. Het gaat dus om de garage, de achtergevel en een stukje van de muur, zie tekening. Zou graag aan de bovenzijde een constaterende kleur willen in een baan van zo\'2 20 cm. Het gaat om 50 m2 aan buiten stucwerk.

Buitenmuur stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Witte (gemeleerd: met ook grijze zandkorreltjes erin) breuksteen. Reeds tweemaal geimpregneerd (zelf). Laatste keer 10 jaar geleden. Een aantal stenen zijn aan het afbrokkelen (vorstschade) en moeten worden vervangen. Alleen de stenen zijn niet meer verkrijgbaar. De fabrikant is failliet. Dus er zit niet veel anders op dan de stenen te vervangen door witte stenen van hetzelfde formaat. (resultaat kleurverschil). Om dat kleurverschil op te heffen dachten we eraan om de gevel wit te schilderen. Maar een ander optie zou kunnen zijn om de gevel te stucen. Dan zouden de beschadigde stenen niet perse vervangen hoeven te worden. Maar wel alle loszittende delen natuurlijk wel worden verwijderd. De buren (twee onder één kap) hebben aangegeven ook mee te willen doen. Samen komen we rond de 100 m2.

Afwerken van een buitenmuur met witte stuc

Graag wil ik de buitenmuur wit laten stucen. Zit nu witte verf op die loskomt. Totale oppervlak is 150 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Crepi aanbrengen inclusief isolatie

Het betreft een wit geschilderde enkelsteens buitenmuur van oude geeltjes. 50 m2 1920 De muur bladert af en vochtplekken slaan aan de binnenkant van het huis door. We willen de muur graag wit laten bepleisteren + eventueel isoleren.

Buitenmuur laten stuken

Ik wil graag de achtermuur buiten van ons huis laten stuken. Afmetingen zijn ongeveer 7.50 meter lang en 3 meter hoog. Hierin zitten een deur en een klein en een groot raam. Ook moet er om de hoek een stukje van 20 cm mee genomen worden. Verder willen we de muur niet wit hebben, graag een offerte in overleg op locatie.

Buitenmuur wit stucen

Graag ontvangen we een offerte voor het stuken van de buitenmuur. Buitenwerk Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucwerk op zolder in een nieuwbouwwoning

Betreft zolder van een nieuwbouwwoning die 2 jaar geleden opgeleverd is. Graag laat ik 2 x 15 m2 stuken op geplaatste tussenwand van Ytong cellenbetonblokken + 17 m2 stuken op binnenzijde van buitenmuur (beton). Graag offerte voor uitsluitend stuken en offerte voor stuken + latex spuitwerk in wit. Geldt er een meerprijs voor spuiten in tweetal kleuren? Wanden: 47 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuur water- en vuilafstotend stucen

Ik wil graag de buitenmuur water en vuil afstotend laten stucen en isoleren. De onderzijde antraciet en bovenzijde wit. RC waarde isolatiebuitenwerk. Vierkante meter: ongeveer 120 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel stukadoren met pleisterwerk

Het gaat om een oud pand, er zijn nieuwe ramen en deuren geplaatst. De buitenmuur moet gerepareerd worden en glad wit gestuukt worden. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk