Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur stucen en natuurstenen plint langs hele geven plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur stucen en natuurstenen plint langs hele geven plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur stucen en natuurstenen plint langs hele geven plaatsen

Aanvraag offerte voor stucen buitenmuur

In onze buitenmuur beginnen scheuren te ontstaan (zie foto). Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het repareren van deze scheuren en het opnieuw stucen van de muur. De muur is ongeveer 6 x 6 en de ramen en deuren zijn elk zo'n 2.45 x 1.30 (zie tweede foto) Het zonnescherm zit op de muur gemonteerd, de rolluiken op het kozijn. Kunt u ook aangeven of deze verwijderd moeten worden en zo ja, kunnen jullie dit ook regelen?

Buitenmuur afwerken met pleisterwerk

Oude buitenmuur stucen wat hier de mogelijkheden in zijn om te stucen. Het gaat om ongeveer 40 m2. 1 zijgevel van 13 x 3, vanuit de grond. Het is een metselmuur die niet helemaal recht staat, wij willen dit met pleisterwerk afwerken.

Stucen buitenmuur 80 m2

Buitenmuren dienen gestuct te worden het liefst wordt alles gegaasd en afgewerkt met strikolith in ral kleur 9010 verkeerswit. Graag een totaal prijs of prijs per m2. Het gaat om ongeveer 80 m2.

Buitenmuur stucen

Ik wil graag het buitenwerk van mijn woning laten stucen. Denk dat het voorjaar het handigst is om te beginnen met de klus. Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenmuur stucen

Ik wil de zijkant van mijn woning waterdicht laten stucen. Oppervlakte bedraagt 15 m2.

Oud stucwerk vervangen door nieuw glad werk

De klus betreft een buitenmuur die moet jij opnieuw stucen. Het oud stuc laat los en staat bol, er zijn ook een aantal scheuren. Het bouwjaar is 1885, het betreft de begane grond, 12 x 3 meter.

Zeer vochtige buitenmuur stucen

Goedemorgen, Wij zijn op zoek naar een partij die voor ons een zeer vochtige buitenmuur kan stucen. Na rond zoeken kwamen wij jullie website tegen. Is dit iets wat jullie doen?  buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Aanbouw stucen

Wij willen een aanbouw zetten en de vraag is wat dit ongeveer gaat kosten, een wand (12 m1) is nu een huidige buitenmuur, aanbouw is 12 meter bij 3,70 meter, en zal 2,5 meter hoog worden. Als bepaalde ondergronden goedkoper zijn graag laten weten want wij hebben nog geen materiaalkeuze gemaakt.

Buitenmuur stucen

Wij hebben een buitenmuur en willen daar graag een muurschildering op aan laten brengen. Waarschijnlijk is het wel nodig om de muur eerst te stucen, het gaat om het onderste gedeelte van de muur (zie foto). buitenwerk Vierkante meter: 40

Buitenmuur stucen

Ik wil graag mijn vrijstaande woning aan de buitenkant laten stucen, gaat om 200 m2.