Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur laten spachtelputzen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur laten spachtelputzen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur laten spachtelputzen

Muur spachtelputzen of spackspuiten

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenmuur van het huis van mijn schoonouders kan spackspuiten en opfrissen. De muur is ongeveer 5 m2. Ook moeten de vloeren (25 m2) afgeplakt worden. De huidige ondergrond betreft los schilderwerk.

Buitenmuur spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenmuur laten spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenmuur spachtelputzen

Ik zou graag de buitenmuur laten spachtelputzen. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitenmuren stuken

Graag een offerte voor spachtelputzen van een buitenmuur. Het betreft de achtergevel van de woning met raampartijen en deuren. Op dit moment is het metselwerk, in totaal is het ongeveer 30 vierkante meter. Betreft alleen de begane grond. We willen dit graag laten afwerken met spachtelputz, het voorstrijken kunnen we zelf doen. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenmuren laten spachtelputzen

Buitenmuur op isolatie eerst onderlaag met verstevigingsbalk daarna spachtelputz in kleur werk is op vakantie park. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Herstellen gat en spachtelputzen buitenmuur

Het betreft het herstellen van een gat in de buiten muur. Deze is na onderzoek vanwege lekkage gevonden. Professionele materialen zijn aanwezig. Buitenwerk: 5 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Het kan/moet op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Liefst komende week, week 30.

Vakantiewoning van buiten stukadoren

Van een vakantiewoning laat het voegwerk van de gemetselde buitenmuur op sommige plekken los. Dit wil ik graag laten herstellen door de gehele buitenmuur te spachtelputzen. Het gaat in totaal om ongeveer 70m2 buitenmuur. Alleen de buitenmuren op de begane grond moeten behandeld worden. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Buitenmuur spachtelputzen

Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Spachtelputzen van wanden en buitengevel

Na sloopwerk buitenmuur is grotere pui geplaatst. Zowel binnen als buiten willen we dit gestuct hebben. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Vloeren afplakken Vierkante meter: 5m2