Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur repareren isoleren en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur repareren isoleren en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur repareren isoleren en afwerken

Buitenmuur stucen

Wij willen een buitengevel van een oud huis laten repareren/stucen. Het gaat om een oppervlak van 30 m2 ongeveer. De gevel is 9 bij 4 meter breed.

Buitenmuur repareren, isoleren en afwerken

Huis is oud, maar wel volledig gerenoveerd (met aanbouw voorzijde). Achtermuur is niets aan gedaan. Is metselwerk met oude stuclaag. Zitten een paar scheuren in en stuclaag laat op sommige plaatsen los. Oude stuclaag verwijderen, scheuren repareren, verstevigende netten aanbrengen en opnieuw stucen. (Isolerend?) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucwerk op de buitenmuur repareren

Het gaat om ongeveer 30 m2, hier zitten 4 ramen in (1.20 bij 1.70 (3x) en een raam van 0.50 meter hoog en 1.70 meter lang) Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stukwerk aan buitenmuur repareren

Wij hebben diverse plekken op de buitenmuur waarbij het stukwerk gerepareerd moet worden. Het gaat om een oude bovenwoning (hoog). Het is wel nodig om eerst te komen kijken om een juiste offerte te kunnen maken (meedenken gewenst).

Stucwerk buitenmuur repareren

Er is bij mij een nieuw raamkozijn ingebouwd. Rondom moet het opnieuw worden gestuukt. Tevens zitten er gedeeltes los. Graag ontvang ik hiervan een prijsopgave. Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Pleisterwerk op de buitenmuur repareren

Het pleisterwerk aan de achterzijde van onze woning laat op verschillende plekken los. We wonen op de begane grond. Graag zouden we dit laten repareren en wellicht de hele muur opnieuw laten pleisteren als dit nodig is. De woning is 5 meter breed en 2.5 meter hoog Kunnen we hiervoor een vrijblijvende offerte ontvangen? Er zijn foto's beschikbaar.

Stucwerk renoveren op de buitengevel

Renovatie buitengevel. Het stucwerk is op een aantal plaatsen losgelaten en er zitten hier en daar wat scheuren in. Buitenmuur op eerste verdieping +/- 15 m2. Gewenste afwerking: stucwerk repareren en daarna (eventueel) verven van buitenmuur.

Pleisterwerk op de buitenmuur repareren

De buitenmuur van de boerderij heeft barsten en is lelijk gerepareerd. Wie kan dit beter? De barsten zitten in het pleisterwerk. Het nieuwe pleisterwerk ziet er niet mooi uit. Graag een afspraak om even de situatie te bekijken en hoeveel er opnieuw gepleisterd moet worden.

Pleisterwerk op de buitenmuur repareren

Het pleisterwerk op de buitenmuur van de kelderwand bladdert wat af. Graag laat ik het pleisterwerk repareren. De totale muur is 10 bij 4 meter, echter gaat het om kleine stukjes van deze muur.

Buitengevel repareren en stucen

Reparatiewerk aan buitenmuur. Stucwerk brokkelt af. Het is 1 grote schade en vele kleine schades. We hebben het huis in 2006 betrokken, de buitenmuren waren/zijn wit gestuukt. Aan de onderzijde begint het stucwerk af te brokkelen. Ook de laag onder de stuclaag laat los. Het is over ongeveer 3 meter breedte, het ergste is het in het midden, loopt op tot ongeveer 1.5 meter hoog. Is de plint lek of is er een andere oorzaak? Graag even bellen om een afspraak te maken om te komen kijken.