Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur dakterras laten stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur dakterras laten stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur dakterras laten stuken

Buitenmuur dakterras laten stuken

De buitenmuur van mijn dakterras wil ik graag laten stuken. Afmeting van de muur is ongeveer 6.5 meter bij 3 meter hoog. Geen haast maar als het snel kan mag dat wel.

Buitenmuur op het dakterras stucen

Muur dakterras stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Buitenmuur op het dakterras stucen

Het opnieuw stuken van de buitenmuur van een aanbouw op het dak terras. Ik haal zelf de oude laag eraf. De onderlaag is als 1e betonplex met daarop gipsvezelplaten. Buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Stuclaag op buitenmuur

De oude stuklaag verwijderen en een nieuwe vochtbestendige stuklaag aanbrengen. Het betreft een oppervlakte van circa 10 m2 op een dakterras. Aan- en afvoer materiaal dient door de woning te gebeuren en het terras bevindt zich op 1 hoog.