Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren isoleren en afstucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren isoleren en afstucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren isoleren en afstucen

Buitenmuren van boerderij stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de boerderij laten stucen, en de scheuren in de muren laten herstellen met mogelijk isolatiemateriaal. Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel bepleisteren en isoleren

De woning is een voormalige smederij en op verschillende momenten aan en uitgebouwd. De wens is om de buitenmuren te isoleren en te bepleisteren zodat alles er hetzelfde uitziet. Het oppervlak is ongeveer 200 m2.

Buitenmuren isoleren en afstucen

Mijn bungalow wil ik met isolatieplaten aan de buitenzijde isoleren en daarna laten stuccen met een korrelstructuur, crepi. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucwerk op buitenmuren aanbrengen

Isoleren en stucen buitenmuren ongeveer 65 m2. De huidige ondergrond is metselwerk en de gewenste afwerking isolatie en stuc.

Gevel stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de woning gestukt en geïsoleerd hebben. Het gaat om een oppervlak van 100 m2 ongeveer. Op het moment ligt er spouwmuurisolatie op met een stuklaag eroverheen. Ik wil dit veranderd hebben naar iets energie vriendelijker.

Buitenmuren isoleren en aansmeren met stuuk

Het zijn drie wanden met 5 kozijnen deze muur is van steen gebouwd en moet worden geïsoleerd r4 en dan worden aangesmeerd. Wanneer is voor ons niet zo belangrijk in verband met het vele andere werk voor meer info hoor ik graag van u. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Isolatie en buitenstucwerk aanbrengen op een woonboerderij

Wij hebben een oude vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1910. De overdracht is rond half januari. We willen de woning gaan verbouwen en daarbij de gemetselde buitenmuren laten isoleren en met stucwerk laten afwerken. We schatten dat het om ongeveer 100 m² gaat, maar dat is inclusief openingen van ramen en deuren. We ontvangen graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op internet.

Uitbouw isoleren en stuken

Uitbouw/slaapkamer. Vochtige buitenmuren met beschadigingen. Dient geïmpregneerd/geïsoleerd te worden met een nette afwerkingen. Graag in overleg wat mogelijk is. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stuken en isoleren van de gehele buitengevel

Wij hebben een vrijstaande woning met gemetselde buitenmuren die door de vorige eigenaar wit zijn geschilderd. We willen daar graag isolatiemateriaal met stucwerk op laten aanbrengen. Het gaat om in totaal 145 m². We laten de ondergrond graag even door u beoordelen. Daarna ontvangen we dan uw plan van aanpak en een offerte. We willen de klus in onderling overleg gaan inplannen. Dat kan in dit najaar of anders in het voorjaar van 2018.

Buitenmuren stuken en isoleren

Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen