Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister

Isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren

Wij willen de buitenzijde van onze nieuwe woning aan de buitenzijde strak laten stuken. Het gaat om ongeveer 170 m2 in totaal. De huidige ondergrond is metselwerk. We zouden hierover graag isolatie willen en vervolgens de muren laten stuken.

Bestaande woning stucen + (deels) isolatie afwerking

Wij willen graag onze buitenmuren laten stucen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Deb hoogte verschilt van 1 m, 2,60 m tot uittekende punten van net hoger dan 2,60 m. Afweging is wel om gehele woning of alleen voor- of achterzijde (100 m2) te laten stucen. Eventueel tevens in RALkleur schilderen. buitenwerk. De huidige ondergrond is metselwerk. Met isolatie+ gald afwerkingen. glad. Gaat om vrijstaande woning.

Buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister

Wij zijn bezig met de aankoop van een 60er jaren vrijstaand huis. Dit willen we isoleren met Sprikalopi en voorzien van crepi (kunsthars) voor een moderne strakke look. De huidige ondergrond zijn geverfde bakstenen muren. het gaat om ongeveer 150 m2. Er is momenteel geen isolatie aanwezig.

Bestaande woning stucen buiten

Wij hebben een woning gekocht uit 1960. De muren zijn spouwmuren. Er is geen isolatie aan de buitenkant nodig. De buitenmuren zijn recent gevoegd en gestraald. Wij willen graag een offerte voor het stucen van de buitenmuren. NB: datum februari ovb buitenwerk Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenmuren van boerderij stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de boerderij laten stucen, en de scheuren in de muren laten herstellen met mogelijk isolatiemateriaal. Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenmuren stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenmuren glad stucadoren

Buitenwerk Vierkante meter: 130. Net nagemeten, juiste aantal m2 is 195. Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Met isolatie + alle afwerkingen Het gaat om geschilderde stenen, dus dit zal eventueel eerst gestraald moeten worden.

Buitenmuren isoleren en afstucen

Mijn bungalow wil ik met isolatieplaten aan de buitenzijde isoleren en daarna laten stuccen met een korrelstructuur, crepi. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stucwerk op buitenmuren aanbrengen

Isoleren en stucen buitenmuren ongeveer 65 m2. De huidige ondergrond is metselwerk en de gewenste afwerking isolatie en stuc.

Buitenmuur stucen van boerderij

Ik wil graag buitenmuren van boerderij laten stuken om gaten af te dichten, isolatie te verhogen en uiterlijk te verfraaien. Gaat om 2 buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Partners

Partners van Casius