Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren Herstellen en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren Herstellen en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren Herstellen en afwerken

Herstelwerk spachtelputz buitenmuren

Buitenmuur van keuken en stenen rand onder kozijn met glas zijn 5 jaar geleden gestuct. Deze laten op diverse plekken los. Dus herstelwerk. Het gaat om het buitenwerk van ongeveer 10m2 aan oud loslatend stucwerk die wij willen laten herstellen en met spachtelputz willen afwerken.

Vochtige muur af stucen

Ik heb nieuwe ramen en kozijnen laten zetten en nu zegt de stukadoor dat hij het niet af kan maken omdat de muren vochtig zijn. Er staat op de VVE planning dat we de buitenmuren ook moeten laten herstellen / impregneren. Maar er moet eerst iets anders gedaan worden. Zou ik mijn binnenmuren toch kunnen stuken? Het gaat om 2 meter breed bij 2.90 meter hoog, waar nog een raam in zit. Als het de hele muur is is 4 meter bij 3.

Buitenmuren Herstellen en afwerken

Mijn klushuis heeft buitenmuren die waterdicht en mooi strak afgewerkt moeten worden. Op dit moment komt er water tussen de muren, deze bevriezen met koud weer en door het uitzetten brokkelt de muur weg. Dit moet opnieuw gedaan worden. Het gaat om ongeveer 120 m 2. Inclusief issolatie en alle afwerkingen.

Buitenmuren van boerderij stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de boerderij laten stucen, en de scheuren in de muren laten herstellen met mogelijk isolatiemateriaal. Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Herstellen en vernieuwen van buitenstucwerk

Mijn huis is voorzien van Spachtelputz op de buitenmuren. Nadat er een aantal nieuwe kozijnen zijn geplaatst moet er wat stucwerk worden vervangen en hersteld. Het gaat om in totaal 45 m². Het betreft de gehele voorzijde en een deel van de zij- en achtergevel. Wij zullen zelf het oude stucwerk verwijderen en hebben ook een goede rolsteiger beschikbaar. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met deze klus, maar willen dit graag goed laten verzorgen door een ervaren stukadoor die ons huis weer netjes maakt.

Isoleren en stuken van oude buitenmuren

Ik wil aan de buitenzijde van mijn woning onderhoud laten verzorgen. Er zijn enkele muren met oud stucwerk, die ik wil laten herstellen. Daarna moet er als het mogelijk is isolatiemateriaal worden geplaatst en daarop een nieuwe laag stucwerk. Het gaat op een binnenplaatsje om twee gevels van de bijkeuken en nog een gevel van de woning zelf. In totaal schat ik dat het om 50 m² gaat. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Buitenmuren pleisteren

Het betreft het herstellen van de buitenmuren, pleisteren en schilderen. Buitenwerk Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Pleisterwerk Er is een foto beschikbaar.

Vakantiewoning van buiten stukadoren

Van een vakantiewoning laat het voegwerk van de gemetselde buitenmuur op sommige plekken los. Dit wil ik graag laten herstellen door de gehele buitenmuur te spachtelputzen. Het gaat in totaal om ongeveer 70m2 buitenmuur. Alleen de buitenmuren op de begane grond moeten behandeld worden. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Pleisterlaag op de buitenmuur herstellen

1 van de buitenmuren (zuidkant) is behoorlijk beschadigd. De pleisterlaag vertoont scheuren en stukken komen los. Oppervlakte is ongeveer 6 meter breed x 5 meter hoog, begane grond en eerste verdieping. Steiger plaatsen is mogelijk. Het zijn meerdere steensoorten die onder een laag spachtelputz zitten. Graag willen wij het probleem laten beoordelen door een vakbekwaam persoon. M.i. moet de bestaande buitenlaag worden verwijderd, de muur waterafstotend worden gemaakt en vervolgens weer worden bespoten/gestuct.

Gemetselde buitenmuren stuken

Twee gemetselde buitenmuren in tuin herstellen (scheur), stuken en schilderen. Buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen