Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenkant bestaande woning stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenkant bestaande woning stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenkant bestaande woning stucen

Herstellen krabpoets buitenmuren vrijstaande woning

Wij hebben een huis dat zo'n 40 jaar oud is en wonen hier sinds 2 jaar in. Het huis is aan de buitenkant voorzien van krabpoets stukwerk. Het stukwerk is verweerd en vertoond op sommige plaatsen haarscheuren. Mijn vraag is of dit herstelbaar is of dat alles vervangen zou moeten worden? Het gaat om 100 m2.

Buitenkant woning stucen & Isoleren

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis isoleren en stucen. De totale oppervlakte is 200 m2.

Buitenkant van woning stucen

Ik wil de voor en de achterkant van mijn woning laten stucen. Het is buitenwerk. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Oude woning stucen met isolatie 125 m2

Wij willen graag onze 60 jarige woning aan de buitenkant laten stucen met isolatie. Het gaat om ca. 125m²

Herstel / behandelen betonrot

Het gaat om een particuliere woning. Aan de buitenkant tussen de begane grond en 1e verdieping zit een band waar betonrot op zit, en dit wil ik graag laten herstellen. Het is 20 strekkende mtr.

Buiten gevel stuc werk

Onze woning is toe aan een opknapbeurt en daarom zouden we graag de buitenkant van onze woning laten stucen. Het gaat om circa 100 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Pleisterwerk.

Woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk

Ik wil graag mijn woning aan de buitenkant opnieuw laten stucen. Stucwerk is alleen op de begane grond ca. 120m2. Indien mogelijk ook bij 5 ramen waterslagen plaatsen.

Scheuren stucwerk buitenmuur

Achterzijde (Buitenkant woning) heeft scheuren in het stucwerk. Hierdoor hebben we last van vocht schade in de woning. Graag scheuren in de buitenmuur repareren. Is een bovenwoning op 1 hoog, maar kan via het balkon er perfect bij. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Woning stucen

Wij willen misschien een oude woning kopen en zijn de berekening aan het maken wat de kosten zijn om de buitenkant op te knappen. De buitenkant is erg beschadigd, veel gaten en scheuren hier een daar, graag een indicatie.

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.

Partners

Partners van Casius