Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

De buitengevels van een vrijstaande woning voorzien van stucwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: de buitengevels van een vrijstaande woning voorzien van stucwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: de buitengevels van een vrijstaande woning voorzien van stucwerk

De buitengevels van een vrijstaande woning voorzien van stucwerk

Ik zoek specialist die de buitenzijde van mijn woning kan voorzien van een strakke stuclaag. Het betreft een vrijstaande woning met gemetselde gevel. Dit met een oppervlakte van ongeveer 260 m2 en een maximum werkhoogte van 6 meter.

Isolatie buitengevel en een stuclaag aanbrengen

Ik zoek een gevelspecialist die 3 gemetselde buitengevels kan voorzien van isolatiemateriaal en stucwerk. Voor dat dit werk kan plaatsvinden dient de oude verflaag van de wand te worden gezandstraald. Het gaat om 100 m2. Al het werk moet aan de begane grond plaatsvinden. Het gaat om een vrijstaande woning.

Buitengevels stuken

Groot deel van de buitengevel van een vrijstaande woning stucen en /of isoleren en stucen. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Isoleren en stuken van buitengevels

Wij hebben een vrijstaande woning met gemetselde buitenmuren en overwegen om daarop aan de buitenzijde isolatie en stucwerk te laten aanbrengen. Het gaat om globaal geschat 110 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte. Het is onze wens om deze klus voor het eind van de zomer te laten afronden.

Stucwerk en schilderwerk op buitengevels van een nieuwbouwwoning

Ik begeleid momenteel de bouw van een vrijstaande woning van een particulier. Ik ben op zoek naar een stukadoorsbedrijf dat net voor de bouwvak de buitengevels van het pand kan voorzien van 140 m² glad pleisterwerk en latex spuitwerk. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier tijd voor hebben.

Alle buitengevels bepleisteren en sauzen

Het betreft een vrijstaande woning. Alle buitengevels moeten worden bepleisterd en gesausd. Er is een steiger noodzakelijk. Buitenwerk Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Stucwerk aan de buitenzijde

Ik wil graag het pleisterwerk van mijn vrijstaande woning laten vernieuwen. Er zit nu al oud stuckwerk op de buitengevels. Het gaat in totaal om ongeveer 130 m2.

Buitengevels stucen bij de bungalow

Op de meeste muren is isolatie aangebracht waar overheen gestuct moet worden. Buitenwerk Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz Het betreft een vrijstaande bungalow, geheel rondom.

Buitengevels cementeren

We overwegen om ons huis te laten verven of cementeren. We hebben daarover een aantal vragen over de mogelijkheden: - hoe dik is de laag die erop komt? - Kan cementeren in kleur of is het alleen betonkleur? - Hoe duurzaam is cementeren? - Moet er na cementeren nog gehydrofobeerd worden? Het betreft een vrijstaande woning van circa 250 m2. Graag zouden we ook de kosten willen weten als we dit laten doen door u.

Buitenmuren afwerken

Het is een huis uit 1961 die nu geschilderd is en we willen het graag afwerken met stucwerk. Het betreft de buitengevels. Gaat om een vrijstaande woning. Je kan rondom overal bij. Zal denk ik een 100 m2 zijn.