Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevels stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevels stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevels stuken

Buitengevels stuken

Groot deel van de buitengevel van een vrijstaande woning stucen en /of isoleren en stucen. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevels bestaande woning stuken

Buitenwerk Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Buitengevels stuken

Huis is momenteel voorzien van oud stucwerk, dit zal verwijderd zijn voordat de nieuwe laag er op kan. Het betreft een geschakeld huis met 1 verdieping. Buitenwerk Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Stuken van buitengevels

Vanaf januari gaat mijn woning voor een deel worden verbouwd en ook worden vergroot. De bestaande en de nieuwe gevel wil ik daarna laten voorzien van isolatie met buitenstucwerk. Het gaat om ongeveer 105 m² waarbij ik de kozijnen heb meegerekend. De werkelijke oppervlakte zal kleiner zijn. Er moet bij een deel van de kopgevels een steiger worden gebruikt. Ik ontvang graag uw offerte. Ik verwacht dat de stukadoor rond juni of juli 2018 aan de gang kan.

Buitenstucwerk op een nieuwe uitbouw

Momenteel wordt er een gemetselde uitbouw aan onze woning gebouwd van ongeveer 400 x 910 cm en 310 cm hoog. De achtergevel heeft 3 raampartijen van ongeveer 195 x 265 cm. Over ongeveer 1 maand wil ik de gemetselde buitengevels laten stuken. De afwerklaag dient glad en wit te worden. Het gaat om ongeveer 40 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Isoleren en stuken van buitengevels

Wij hebben een vrijstaande woning met gemetselde buitenmuren en overwegen om daarop aan de buitenzijde isolatie en stucwerk te laten aanbrengen. Het gaat om globaal geschat 110 m². We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte. Het is onze wens om deze klus voor het eind van de zomer te laten afronden.

Buiten stucwerk aan een woning

Wij wonen sinds 3 jaar in een grote woning met aangebouwde garage. Op de buitengevels van de woning zit stucwerk. Bij het stuken zijn echter verkeerde plinten op de hoeken gebruikt, waardoor het stucwerk is gaan scheuren. Wij willen die plinten laten verwijderen en nieuwe laten zetten. Daarbij moeten ook alle losse stukken worden verwijderd. We laten daarna het hele buitenwerk van in total 106,5 m² graag netjes afwerken met een nieuwe laag. Het gaat om de voor- en achtergevel op 3 verdiepingen en 1 grote en 1 halve zijgevel. Verder zit er aan de achterzijde nog een balkon dat binnen en buiten gestuukt moet worden. We willen de klus in onderling overleg in de komende maanden laten verzorgen. We nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben en die dan tijd hebben graag even uit voor het beoordelen van het werk. We ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitengevel van mijn nieuwbouwwoning stucen

Wij gaan een nieuw huis bouwen, 1.200 m3, en willen de buitengevels laten stuken. Graag zouden wij vooraf met stukadoor(s) in contact komen om de beste materiaal keuze af te stemmen waarvan de muur wordt gebouwd, zodat de stukadoor vervolgens de muur kan stukadoren. Graag uw reactie s en schatting m2 tarief incl btw.

Stukadoren van buitengevels

Stuken buitengevels Buitenwerk Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitengevels stucen met sierpleister

We willen graag de buiten gevels laten stuken met sierpleister. Er is een foto beschikbaar. Buitenwerk Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk