Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen

Buitengevels voorzien van stucwerk

Ik zoek een specialist die de buitengevel van mijn woning kan voorzien van stucwerk. Het gaat om 120 m2 aan gemetselde gevels (4) en het betreft alleen de begane grond.

Buitengevel bestaande woning (delen uit 1956) stuccen

Het gaat om een lege woning. De buitengevel (delen uit 1956) moet in zijn geheel gestuct worden (oppassen voor de nieuwe aluminium kozijnen). Er zijn hier en daar kleine scheurtjes in de gevel en de voegen zijn slecht in het bestaande deel. Woning moet EEN geheel worden met aangebouwde deel. Het gaat om 800 m2.

Nieuwbouw tijdelijke spouwmuur op het westen stucen

Ik heb een nieuwbouw woning waar er een tijdelijke spouwmuur komt, waarvan de buitengevel wordt afgewerkt met Neopor EPS zwarte isolatie platen. Deze gevel blijft 3 jaar staan en daarom zou ik deze willen laten stucen. Het gaat om ongeveer 70 m2. Rond augustus of september zou ik willen beginnen.

Buitengevel achter en zijkant van de woning stucen

We willen graag de gevel laten stucen om daarmee een vochtprobleem op te lossen. In de spouw is geen waterkering (lood) boven het gevelkozijn aangebracht. Om dit te repareren zou de hele wand open moeten. Bovendien is het metselwerk niet heel fraai. We zoeken een praktische oplossing om het geheel mooi af te werken en het vocht buiten de woning te houden. Bij voorkeur spreken wij op locatie met u af.

Nieuwbouw woning buitengevel stucen (160m2)

Stucen buiten gevel op (inclusief) isolatie 20 cm dik . Steiger aanwezig. Laagbouw woning. Circa 160 m2

Buitengevel met kalkstuc bekleden

Ik wil graag de buitenmuur (90 m2) van mijn woning met kalkstuc bekleden. Dit is tot een hoogte van 3 meter.

Buitengevel woning stucen

Graag wil ik de buitengevel van de woning 60 m2 laten stucen. De huidige buitengevel moet vervangen worden (hout). In maart worden nieuwe kozijnen geplaatst, daarna wil ik de buitengevel isoleren. Het isoleren wil ik doen door middel van aluminiumfolie waarna de gevel moet worden afgewerkt. De ondergrond waarop de stuc laag moet komen moet ik nog bepalen dit is afhankelijk van waaraan de ondergrond moet voldoen. Graag ontvang ik advies over welk (plaat)materiaal/ondergrond ik hiervoor het beste kan gebruiken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2

Smetplint vrijstaande woning

Betreft aanbrengen antraciet kleurige sierplint aan de onderkant van de buitengevel van vrijstaande landelijke woning. De woning is 8.71 x 13 meter.

Nieuwbouw buitengevel stucen

We gaan vanaf Q1-2020 starten met de bouw van onze nieuwe woning. Er komt aan de buitenzijde een combinatie van stucwerk en donkere MBI betonstenen.

Een binnen- en buitengevel voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal muren van woning en garage kan voorzien van stucwerk. De ondergrond bestaat voornamelijk uit oud stuc- en metselwerk. Het gaat in totaal om 65 m2.

Partners

Partners van Casius