Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stukadoors u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stukadoors in uw regio.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Bovenkant van woning opnieuw stucen aan de buitenkant

Ik wil aan de buitenkant, de bovenrand opnieuw laten stucen. Natuursteen blijft zichtbaar, verder stuc op kleur schilderen. Het gaat om 15 m2.

Buitenzijde van een schoorsteen stucen of bezetten

Wij willen graag de schoorsteen van onze bungalow woning laten bezetten of stucen. Afmetingen schoorsteen ca. 2 m breed, 4,5 hoog en breedte variëren van ca. 20, 40 vanwege het uitsteken van de schoorsteen aan de zijde van de woning. Boven het dak is de breedte ongeveer 70 cm. De voegen moeten hier en daar verwijderd en hersteld worden. Helemaal aan de bovenkant is ook een scheur. Verder stucen/ bezetten. Kleur grijs/antraciet schilderen. Boven op de schoorsteen wellicht vlak maken, nu als een soort punt. Graag hoor ik wat mogelijk is en wat de extra kosten hiervan zijn. Ik hoop dat iemand op korte termijn ons zou kunnen helpen. In afwachting op een offerte.

Stuken en latex spuiten

Woning uit 2008. De muren zijn nog in goede staat, alleen wat krimpscheurtjes aan de bovenkant van wat muren. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spachtelputz op de buitengevel aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning waarbij we alleen de bovenkant willen laten voorzien van spachtelputz. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Buitenmuur gladmaken

De onderkant van onze woning aan de buitenkant bestaat voor de ene helft uit metselwerk en voor de andere helft uit aangesmeerd beton. Hier willen we graag 1 gladde muur van maken. De maximale hoogte varieert van 1.50 meter tot 2.50 meter. De bovenkant bestaat geheel uit keralite dus daar hoeft niets aangedaan te worden. Het gaat om 2 muren. De achtermuur hoeft niet gedaan te worden en aan de andere kant wonen de buren (2 onder 1 kap).

Bij de verbouwing van een woning wil ik ...

Bij de verbouwing van een woning wil ik de binnenmuren laten stucen. Het betreft een oppervlak van ongeveer 40 m2 (de ramen zijn hier al van afgetrokken). De gevelmuren moeten op de beganegrond en de eersteverdieping gestuct worden. Terplekke van het trapgat moet de overgang van het stuckwerk tussen de beganegrond en eersteverdieping gelijkmatig zijn. Dit betekent dat er een stukje met een dikte van 1,5 cm moet worden opgevuld. Op de eerste verdieping moet het stucwerk op de bovenkant van de muur (waar deze ophoud en het schuine dak begint) met hoekprofielen een paar cm horizontaal worden doorgezet. Dit betreft 2 lengtes van 8 meter. Ik wil graag een ruwe indicatie waarna ik gericht een offerte zal aanvragen, en de klus op zeer korte termijn uitgevoerd wil hebben.

De overloop van onze woning was bedekt ...

De overloop van onze woning was bedekt met spachtelputz. Dit hebben wij eraf gehaald en daaronder bleken op enkele plaatsen scheuren of beschadigingen in het stucwerk te zitten. Deze zullen eerst gerepareerd moeten worden (op sommige plaatsen vallen brokken stuc eruit en zie je de betonnen muur), daarna moet het geheel glad gestuct worden. Eén muur bestaat uit 2 delen: een lambrisering van ongeveer een meter hoog (gewoon geverfd op het steen), die glanzend geverfd is en een witte, maat bovenkant van ongeveer 2.80 m. Een andere muur zit in het trapgat en is dus moeilijk bereikbaar. Het plafond heeft een sierlijst, maar hetplafond is lelijk (gemorste spachtelputz en verf) en moet misschien gladgemaakt worden.